Instalace systemu ze skryte partition
Instalace systemu ze skryte partition
Mam N100 s Vista Home Premium a instaloval jsem tam XP, coz selhalo, tak jsem tam instaloval zpatky Vistu z toho Anytime-Update DVD a mam s tim nejaky problemy, napr. to nebere serial-key apod.. Tlacitko Lenovo-Care samozrejme nefunguje, i kdyz jsem si nainstaloval jakejsi ovladac na Lenovo-tlacitka. Ale tu skrytou partition tam porad mam - nevite, jestli se to z ni da nejak preinstalovat zpatky tak, jak to bylo na zacatku?
Lenovo N100 (IntelC2D 1.83, 1GB, GF7300, 120GB, 15.4"1680x1050,WVHP)
Já mám Z61m a dělám to tak, že při startu notebooku zmáčknu to modrý tlačítko a naskočí mi takovej správce od ibm a tam dám obnovit tovární nastavení......znova se mi všechno nahraje
p.s. : se softem od lenova ve winxp mám zatim zkušenosti že pokud spadne a nejde nahodit tak pomůže jen reinstalace celýho systému
p.s. : se softem od lenova ve winxp mám zatim zkušenosti že pokud spadne a nejde nahodit tak pomůže jen reinstalace celýho systému

Z61m -> T500 -> X220 -> MBPro 13 -> XPS 15 -> MBPro 13
-
- píše často
Vcera jsem udelal nezkutecnou blbost.... Zkousel jsem nainstalovat Ubuntu Linux (mam disk rozdeleny na win + programy + ta skryta partition) Tak ja blbec zmenil velikost oddilu s win... pak nesel nabootovat OS win XP. Tak vratim velikost partition z5 jenze jsem asi nejak narusil skrytou partition. Spustim tedy R & R a hodi mi to chybu ze nelze pokracovat.... takze jsem byl v pasti.... a co jsem udelal jako nejvetsi blbost bylo to, ze jsem opet nabootoval Live CD s Linuxem a smazal vsechny particie i s tou servisni. Co ted? Nemuzu nainstalovat XP z normalniho disku, pac mam SATA disk (pri vypnuti v BIOSu se XP nainstaluji, ale kdyz vratim zpet nastaveni z compatibility modu na ten SATA mod (ACHI ci jak se to jmenuje) mi to pri startu hodi modrou obrazovku a nenabootuje). Nejde nainstalovat ani System Update...
Vyresi to objednani rescue medii? Pripadne da se nekde v servisu ta particie vratit zpet?
Vyresi to objednani rescue medii? Pripadne da se nekde v servisu ta particie vratit zpet?
MacBook Pro 13'3/2,4GHz/4GB RAM/HDD 250GB/GPU nVidia 320m/Mac OS X Snow Leopard 10.6.4 + Magic mouse
Proc si lide nevyrobi instalacni CD/DVD media pri prvnim spusteni notebooku. Je to tak slozite http://lenovoblogs.com/insidethebox/?p=59 

-
- píše často
Tak jsem zavolal do servisu. Pry mi udelaji znova na disku tu skrytou partition a do ni nahraji R & R. Pry je to prace na 2 hodiny.
Puppy: rikal jsem si ze je nikdy potrebovat.... mam to preci ve skryte partition... ted jsem na to dojel. Hned jak to bude opravene tak si zachrane media vytvorim
Puppy: rikal jsem si ze je nikdy potrebovat.... mam to preci ve skryte partition... ted jsem na to dojel. Hned jak to bude opravene tak si zachrane media vytvorim
MacBook Pro 13'3/2,4GHz/4GB RAM/HDD 250GB/GPU nVidia 320m/Mac OS X Snow Leopard 10.6.4 + Magic mouse
-
- píše často
wern_er píše:PetrVavrik píše:...
Nainstaloval jsi před změnou zpět SATA ovladače (pokud výrobce nějaké svoje dodává)?? Zkus dyžtak znovu reinstall, nevidím jediný vůvod, proč by neměl jet čistý nový a ?legální? nainstalovaný systém ...
dal jsem tam "nelegalni", jelikoz ten legalni co jsem mel jsem ja vul smazal

-
- guru
Tak to si to pěkně pohnojil, no... Když tomu nerozumíš, tak si na to raději neměl sahat... Snad všude se dočteš, že jako první máš vypálit na DVD zálohu Recovery partion. ThinkPady na to mají pěknou utilitu (pěkně blbé je jen to, že lze vypálit jen jednou).
Jinak kdybys navštívil web Lenova, tak tam jsou všechny ovladače ke stažení (samozřejmě vč. SATA ovladače).
Jinak kdybys navštívil web Lenova, tak tam jsou všechny ovladače ke stažení (samozřejmě vč. SATA ovladače).
IBM Lenovo ThinkPad R60 - UL1HRCF
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
C2D 1.83GHz, ATi X1400, DDR2 2x1GB/667MHz, 120GB/5400ot, matný SXGA+ (1400x1050), WinXP Pro (downgrade z Visty)
-
- píše často
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“