ahoj,
potrebuju postrcit s nastavenim thinkpad bluetooth laser mouse (W500/win7). pozadovany stav je: mys bude umet probouzet ntb ze spanku/tim padem by melo byt bluetooth po probuzeni systemu aktivni. v soucasnosti se ale pri uspani ntb bluetooth vypina (prestoze pred uspanim je v AC on) u wifi to ale jede ok. mrknul jsem na ovladaci panely - polozka probouzeni pc u bluetooth mysi uplne chybi, u nastaveni sluzeb bluetooth radios je zalozka probouzeni neaktivni (seda). nejaky napad?
thinkpad bluetooth laser mouse
mirny pokrok. problem se rozdelil na dve casti.
1. vypinani bluetooth pri uspani pocitace byl bug. nekde na zahranicnim foru jsem nasel "reseni" - bios na default a nasledne opet nastavit vsechny hodnoty. ted uz po probuzeni nastaveni drzi.
2.wakeup pocitace bluetooth mysi ale stale nefunguje, viz predchozi post. u bluetooth adapteru je volba probouzeni pocitace seda a u mysi pro zmenu chybi rizeni spotreby vubec. mam jeste bezdratovy lenovo set mys+klavesnice a tam je to ok.
uz me z toho jebe, nejake tipy?

1. vypinani bluetooth pri uspani pocitace byl bug. nekde na zahranicnim foru jsem nasel "reseni" - bios na default a nasledne opet nastavit vsechny hodnoty. ted uz po probuzeni nastaveni drzi.
2.wakeup pocitace bluetooth mysi ale stale nefunguje, viz predchozi post. u bluetooth adapteru je volba probouzeni pocitace seda a u mysi pro zmenu chybi rizeni spotreby vubec. mam jeste bezdratovy lenovo set mys+klavesnice a tam je to ok.
uz me z toho jebe, nejake tipy?

W500
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“