Nedávno som si kúpil Lenovo Z500 i7, 4GB... (win7)
Mám však nejaké problémy, zvuk mi niekedy nejde, reštartujem zas nejde, vypnem notebook a zapnem stále nejde, až na tretí pokus zapnem a vypnem potom zase nabehne zvuk. Viackrát som preinštaloval driver pre zvukovú kartu a stále to robí. Ďalej, včera som hral COD World at War, mal som k notebooku pripojenú externú myšku. Keď som skončil hru zrazu zistím, že mi nejde klávesnica, skúsil som vytiahnuť externú myšku, ale stále nič, keď som reštartoval note klávesnica fungovala no touchpad nie, proste nervy

Vo "správcovi zariadení" mi registruje jedno neznáme zariadenie. Vo vlastnostiach neznámeho zariadenia pri identifikácii hardvéru je napísané "root\LenovoVhid", vedeli by ste mi poradiť, že čo by to vlastne bolo a aký driver by som k tomu mal stiahnuť ?
A na záver ešte jedna otázka, môj notebook ma 8GB SSD pre zrýchlenie behu OS, viem, že táto pamäť je užívateľsky neprístupná a notebook ho využíva ako cache, ale aj to je hardware, takže by som ho mal niekde registrovať v správcovi zariadení, ale nikde o ňom ani stopy, vedeli by ste mi poradiť, že kde ho mám hľadať ? Vopred Vám ďakujem za pomoc !