Lenovo G700 - ventilator ide non-stop
Lenovo G700 - ventilator ide non-stop
chcem sa opytat majitelov tohto notebooku ci tiez pozoruju ze sa ventilator nikdy nevypina. mozno mam chybny nejaky senzor alebo to je vlatnost tohto stroja. existuje soft na regulaciu alebo rovno vypnutie ventilatora pri nizkej teplote . hwinfo64 mi zobrazuje teploty oko 40 stupnov
G500s Touch
Ahoj.Měl jsem úplně ten stejný problém s hlukem ventilátoru.Po zapnutí až do teploty 37stupně byl ventilátor v klidu,po dosáhnutí 37 začal mírně točit,když byl na 44stupních tak se otáčky zvedli o něco více a když jsem byl na 50 tak ventilátor naběhl do takových otáček až to nebylo pěkné a dost mě to otravovalo že jsem chtěl i notebook vrátit prodejci.Pak jsem našel na nějakém německém foru příspěvek že je dobré použít program
NoteBook FanControl nainstalovat pak vybrat jako typ booku ne Lenovo500(které ve vyběru ani není)ale ASUS Vivabook S400CA zapnout Fan Control Service snížit jezdce Target fan speed na 11,1% Current fan speed se sám nastaví na 44,4% a je to.
Tak jsem to udělal a od té doby mám klid,samozřejmě se ventilátor točí tak jako když jsem dosáhl té teploty 37stupně tedy mírně že není ani slyšet,otáčky se pak drží v teplotách 37 - cca.58 stupně pořád stejně a neotravují.POZOR!!! když budeš chtět hrát nějakou hru nebo náročný program spustit tak ten program jednoduše vypni.Při hraní hry jde teplota CPU přeci jen trochu nahoru a nevím zda by jsi ho neuvařil já hry nehraju takže mám klid KONEČNĚ
NoteBook FanControl nainstalovat pak vybrat jako typ booku ne Lenovo500(které ve vyběru ani není)ale ASUS Vivabook S400CA zapnout Fan Control Service snížit jezdce Target fan speed na 11,1% Current fan speed se sám nastaví na 44,4% a je to.
Tak jsem to udělal a od té doby mám klid,samozřejmě se ventilátor točí tak jako když jsem dosáhl té teploty 37stupně tedy mírně že není ani slyšet,otáčky se pak drží v teplotách 37 - cca.58 stupně pořád stejně a neotravují.POZOR!!! když budeš chtět hrát nějakou hru nebo náročný program spustit tak ten program jednoduše vypni.Při hraní hry jde teplota CPU přeci jen trochu nahoru a nevím zda by jsi ho neuvařil já hry nehraju takže mám klid KONEČNĚ
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“