BIOS problem - Lenovo N100
BIOS problem - Lenovo N100
Nainstaloval sem nejnovejsi BIOS pro Lenovo N100 (Version 3.12 61ET37WW) a mam ted jisty problem s USB porty, pri psani na klavesnici mi napeti na USB portech kolisa... takze mys se vypina a zapina, USB lampicka blika a to vzdy pri stisku jakekoliv klavesy. Downgradovat BIOS se mi bohuzel nepodarilo... nema nekdo zkusenost jak tento problem vyresit, nebo jak downgradovat?
-
- píše často
najedes na stranky lenova, na titulni strance das ovladace a vybers si presne svuj model, pripadne pokud znas cislo sveho modelu tak zadas v pravo do kolonky. Pak si v rozbalovaci nabidky vyberes BIOS update a stanhes Bootable BIOS update 

MacBook Pro 13'3/2,4GHz/4GB RAM/HDD 250GB/GPU nVidia 320m/Mac OS X Snow Leopard 10.6.4 + Magic mouse
Pak si v rozbalovaci nabidky vyberes BIOS update a stanhes Bootable BIOS update
tak tady sem ztracenej... mezi tema ovladacema je BIOS update utility... ale pod nim neni Bootable BIOS update, ale pouze ta utilita spustitelna pod Windows. Jsem bud slepej nebo mi to stranky Lenova delaj naschval

edit: Aha, ono to vypada ze to je jen pro Thinkpady
-
- píše často
-
- píše často
Tou sem to prave zkousel nekolikrat za vecer... nacpat tam zpatky ten starej. Ale pri pokusu o flashovani mi windows hodi chybovou hlasku/kterou nelze stihnout precist a rebootuje se to. Btw zjistil sem, ze tenhle bios co sem tam narval, snad ani neni spravnej... na jejich strankach to rozdelujou na N100 modely s preload XP a Vista. A jako nejnovejsi BIOS publikujou utilitu s dvema nahravatelnymi BIOSy, jeden na XP a jeden na Vista. Ten jeden ze dvou sem zjistil je ten samy co sem vlastnil ja(a je to ten na modely s predinstalovanou Vistou) tudiz sem usoudil ze(jelikoz sem mel bez OS notes a mam tam ted XP) nainstaluju tu novejsi verzi na preload XP. Logika, ale v tomto pripade prohrala
nebo netusim v cem je zakopanej pes, proc produkujou dva rozdilny BIOSy pro stejny notebook. Jeden novejsi, jeden starsi... a pak ti nabidnou stahnout upgrade na novejsi a pritom tam snad ani nepasuje

Ty strany Lenovo nejsou zrovna moc uzasny teda... napsal sem tam co s tim, ale ted sem zjistil ze sem napsal nejspis na US podporu, a psal sem cesky... ono na tech strankach si te to tam posila z cz do us... jak se jim chce. Tak muzu doufat, ze jsou v US svedomiti lidi a dojde jim, ze je to CZ zadost a daj to nekomu v CZ, ikdyz o tom dost pochybuju.
-
- píše často
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“