Problém s ThinkPad R60e - vážné. Pomoc!

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
korina
občas něco napíše

Problém s ThinkPad R60e - vážné. Pomoc!

Příspěvekod korina » 05 led 2008 21:31

Mám v práci výše uvedený notebook a je to asi 14 dní, co začal blbnout. Projevilo se to tak, že v určitý moment mi nenačetl, co je na DVD vloženém do DVDromu a pak se objevila modrá obrazovka a ta byla popsaná nějakými hlášeními. To co jsem stačila přečíst, bylo systémová chyba počítač se musí restartovat, což taky počítač v zápětí udělal. A když jsem to pak zkoušela znovu, tak se to pořád opakovalo. Náš administrátor si ho vzal a něco s ním dělal pár dní, počítač pak jel 2 hodiny a znova ten samý problém. Tak ho dostal znova, donesl do mateřské firmy, nevím, co tam s ním dělali, asi nic a po Vánocích znova přinesl. Zapla jsem a to samé, modrá obrazovka po cca 5 minutách a pak restart. Teď budu samozřejmě vyžadovat, aby ho dali do opravny, je ještě v záruce, ale napadlo mne, zd aněkdo neměl podobné problémy a nezná nějaké rychlejší řešení. No asi ne, já vím. Co se týká servisu, máte nějaký typ na rychlý a spolehlivý? Měla jsem domácí notebook Acer a z jejich servisu se mi chce ještě ted zvracet. Díky.

PetrVavrik
píše často

Příspěvekod PetrVavrik » 06 led 2008 10:03

Já mám velice dobré zkušnosti se servisem v Ostravě Vítkovicích - Your Servis (Oasa). Když jsem polil klávesnici a touchpad sladkým pitím, zavolal jsem tam, sdělil problém, objednali díly a na počkání opravili. Skvělý přístup.
MacBook Pro 13'3/2,4GHz/4GB RAM/HDD 250GB/GPU nVidia 320m/Mac OS X Snow Leopard 10.6.4 + Magic mouse

korina
občas něco napíše

Příspěvekod korina » 06 led 2008 10:11

Já jsem z Prahy :(

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“