Zdravim,
po delsim pouzivani Pass.managera ve FF mi nejak prestal pracovat. proste se me prestal ptat na otisk pri vstupu na nejaky web, kde jsem mel ulozen login. tak jsem updatoval na verzi Client Security Solution 8.10.0006. nyni uz to funguje paradne, ale objevila se jina chyba. Doplnek do FF, ktery spolupracuje s Pass.managerem zbusobuje padani FF pri otevirani pop-up oken. je to dost zasadni bug a byl jsem nucen ten doplnek vypnout.
na netu jsem nasel jen hromadu lidi, kteri si na to take stezuji a nekolik napadu jak to rozbehat, ale porad nic, stale to pada.
nevite nekdo jak to rozbehat? popripade link kde se to resi atd. prechod zpet na verzi 8.0 neni reseni.
p.s. kdyz uz jsem u toho, kam bych mel psat tyto problemy primo lenovu? na webu maji odkaz Submit a request. je to ta spravna cesta? nebo bych mel psat nekam konkretneji co se tyce SW supportu?
Thinkvantage password manager & Firefox 2.0
Thinkvantage password manager & Firefox 2.0
Lenovo R61 (T7250, 2GB ram, 15.4" WSXGA+, NVS 140M, 160GB hdd ..., WVB + Gutsy Gibbon)
+ 19" LCD Samsung 931bw, 2.1 Logitech Z4 repro
Táto chyba ma už otravuje už min. týždeň, dával som to za vinu práve firefoxu a cchel som ho už preinštalovať, len som ešte nestihol pár vecí zazálohovaťm, tak preinštalovaniu ešte nedosšlo, a asi by to nemalo ani účinok
to chroust: Vypol si to priamo vo FF, či CSS? či si myslíš že by to preinštalovanie pomohlo? moc sa v tom nevyznám
to chroust: Vypol si to priamo vo FF, či CSS? či si myslíš že by to preinštalovanie pomohlo? moc sa v tom nevyznám
Lenovo ThinkPad R61, T7100, 15,4" (1680x1050), 2GB Ram, 120Gb Hdd, Quadro 140M, 6cell, xp
ja zkousel snad vsechno a prd! je to zpusobeno tim ze doplnek do FF (tvtpwm_moz_xpi.xpi) nespolupracuje dobre s CSS 8.1.0006 nebo jak je to cislo. jak jsem psal 8.0 se me prestal ptat na hesla a otisk, tak jsem updatoval na 8.1 momentalne jsem na tom tak, ze ...
1) komplet reinstall FF2 nepomohl
2) instalace starsi verze 8.0 taky neresi problem, stale se me to nepta na ulozeni hesla/otisk, proste me to asi uz ma dost a ubec me to neresi
3) ted na to nebyl cas, ale zkusim jeste nahodit znovu 8.1
1) komplet reinstall FF2 nepomohl
2) instalace starsi verze 8.0 taky neresi problem, stale se me to nepta na ulozeni hesla/otisk, proste me to asi uz ma dost a ubec me to neresi
3) ted na to nebyl cas, ale zkusim jeste nahodit znovu 8.1
Lenovo R61 (T7250, 2GB ram, 15.4" WSXGA+, NVS 140M, 160GB hdd ..., WVB + Gutsy Gibbon)
wern_er píše:Vyřešeno:
http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... MIGR-69426
premyslim jak to tak nejak vyjadrit a nenapada me nic jinyho nez .. "uz bylo k*a na case"
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“