nastaveni jasu
nastaveni jasu
dobry den,
poridil jsem si ntb nr21m naktery jsem si nainstaloval vlastni upravene win vista ale nevim jak se jmenuje soft na ovladani jasu displaye (klavesa fn+f5/f6 bez patricneho ovladace jas nemeni) a dale bych se chtel zeptat na soft ktery na obrazovce indikuje miru hlasitosti.
Dekuji za odpovedi
poridil jsem si ntb nr21m naktery jsem si nainstaloval vlastni upravene win vista ale nevim jak se jmenuje soft na ovladani jasu displaye (klavesa fn+f5/f6 bez patricneho ovladace jas nemeni) a dale bych se chtel zeptat na soft ktery na obrazovce indikuje miru hlasitosti.
Dekuji za odpovedi
přidávám se také mezi ty, kteří by rádi věděli, jak na to dneska jsem nainstaloval a úspěšně legálně aktivoval čistou vistu. S ovladačema jsem to udělal následujícím způsobem.
1) čistě jsem naformátoval svůj ntb a nechal vše v továrním stavu
-
2) updatnul jsem, ALE jen update na HW, popřípadě na některé důležité věci, např power management...
-
3) nainstaloval jsem program Driver Genius PRO(každý se jistě zeptá strejdy Googla), kde jsem jedním kliknutím zálohoval všecky ovladače, které program našel, do složky.
-
4) vypálil dvd visty a udělal klasickou instalaci vist, kt. jsem aktivoval až když jsem měl přistup na net
-
5) v systemových nástrojích, tam kde byly otazníky, jsem nechal visty projet tu složku se zazálohovanými ovladači, aby si to projel
-
6) funguje mi "vše" kromě gravického zobrazování klávesek Fň hlasitost/jas
-
7) pls help
1) čistě jsem naformátoval svůj ntb a nechal vše v továrním stavu
-
2) updatnul jsem, ALE jen update na HW, popřípadě na některé důležité věci, např power management...
-
3) nainstaloval jsem program Driver Genius PRO(každý se jistě zeptá strejdy Googla), kde jsem jedním kliknutím zálohoval všecky ovladače, které program našel, do složky.
-
4) vypálil dvd visty a udělal klasickou instalaci vist, kt. jsem aktivoval až když jsem měl přistup na net
-
5) v systemových nástrojích, tam kde byly otazníky, jsem nechal visty projet tu složku se zazálohovanými ovladači, aby si to projel
-
6) funguje mi "vše" kromě gravického zobrazování klávesek Fň hlasitost/jas
-
7) pls help
sony vaio nr11s ~ c2d 1.5ghz ° 2GB ° 200gb 4k2 °
Stáří 3,5 roku, furt jako nový a ne a ne odejít, muheheh...
tak změna, visty je jen hnusná utopie. switchoval sem kvůli tabletu, že by mi běhal pod vistama lépe. ale neběhá. zítra du zpátky na xpy, už se jich nepustim... není normální aby mi kreslení s tabletem žralo 60% cpu, stopa štětce se zastavovala a sekala... http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=16195
sony vaio nr11s ~ c2d 1.5ghz ° 2GB ° 200gb 4k2 °