Konstrukcia : book posobi velmi pevne a inak to nie je ani po prvom dotyku. display kladie dostatocny odpor pri otvarani a je zozadu vystuzeny...takze ho neohnete co beriem ako plus.
Klavesnica : nevsedny design ale pritom stale ergonomicke klavesy - velmi pohodlne sa na nich pise. rozmiestnenie klaves je klasicke.
Plusy : velky enter, na zaciatku prveho riadku sa nachadza CTRL a nie Fn,
Minusy : POWER, S1 a AV MODE tlacidla nie su podsvietene. Neberiem to ako velky problem ale trafit na POWER button potme je naozaj zlozite.
Reproduktory : hraju plocho...nemaju ziadne basy, ale je to rovnake ako u kazdeho booku. na obcastny posluch hudby plne postacujuce. ja pouzivam sluchadla SONY.
Touchpad : na dotyk je tvrdy co je pre mna velmi pohodlne, nema vyznacene scroolovanie horizontalne ani vertikalne a predsa to dokaze.

Tlacidla pod touchpadom pri stisku trosku hlasnejsie cuknu, ale problem v tom nevidim. Stlacenie je iste a pohodlne.
Display : rozlisenie displaya je 1280x800...plne dostacujuce. Povrch je opatreny antireflexivnou vstvou (nemusite naklanat display,aby ste ziskali lepsi obraz a uhol pohladu). farby su verne a je naozaj pozitok pozerat film v DVD kvalite na tomto booku.
Bateria : s vydrzou som spokojny. pri zatazeni vydrzi book podrzat cez dve hodiny. a mimo zataz(pocuvanie hudby,pisanie atd) sa dostanete cez tri hodiny spokojne.
Hlucnost a chladenie : nemam k tejto polozke ziadne vyhrady. ventilator sa zapina naozaj len ked musi a aj to je velmi malo. az ked vlozim CD do CDromu viem ze book je zapnuty

Celkovo hodnotim spracovanie booku na 99percent...chyba mi to spominane podsvietenie

Teraz trosku k hardwaru. Nebudem popisovat aku mam zostavu, vidno to v mojom podpise.Reakcie na vsekty moje pokyny su svizne na nic nemusim cakat. Pravdaze Vista po prvom zapnuti vas trosku prekvapi, ale po mensich upravach a odstraneni nepotrebnych animaciach a zakazov a povoleni sa z nej stava naozaj pekny spolocnik. Grafika 8400 GT potiahne aj tie novsie hry...(morowind - nie je to nova hra ale ma vysoke naroky...rozlsenie 1024x800, detaily - higt, cisto som to skusal len informativne)
Po 4 mesiach badania a hladania ,,toho,, mojho booku som sa rozhodol z trucu pre tento model. poviem pravdu chel som dell ale nepodarilo sa. O to viac som bol prekvapeny ked som ho rozbalil a zapol. Jednoducho kraaaasa:)takze nelutujem moj rychly vyber...a keby to mam spravit opat...nevyberiem si DELL ale prave tento model od SONY.

Som naozaj spokojny a kupu tohto modelu len odporucam. Ak vas nieco zaujima napiste...odpoviem.