Problém s X2300
Problém s X2300
Dobrý den, zjistil jsem, že mám ve svém NB staré ovladače na tuto grafickou kartu. Ale Update Utilita od Catalyst vždy spadla. Tak jsem šel na oficiální stránky Amd/Ati a nenašel jsem tam ovladač na svou grafickou kartu. Po čase jsem se proklikal ke zprávě od Ati, že k téhle grafice dodává ovladače výrobce a že si je mám sehnat od něj. Tak jsem si stáhnul ovladače od Sony, pro jistotu také nový Catalyst 8.10 od Ati. Nejdřív jsem odinstalovat věci od Ati a pak ve správci zařízení odinstaloval i ovladač k X2300. CCC se však neodinstaloval, tak jsem ho smazal a vymazal registry přes CCleaner. Ve správci zařízení se objevil defaultní ovladač od Vist. Tak jsem zkusil nainstalovat nejdřív ovladače od Sony(je to taky Catalyst, ale asi upravený), pak od Ati a při každém pokusu to zobrazí původní obrazovku instalátoru s výběrem jazyku a když kliknu na "další", tak se zobrazí nabídka instalovat/odinstalovat, případně aktualizovat. Jakmile ale kliknu na instalovat, či na cokoli jiného, tak to spadne s hláškou "Catalyst" instal manager přestal pracovat. Zkoušel jsem nové ovladače instalovat i před tímhle celým extempóre, bohužel také bez úspěchu. Mno a teď mám defaultní ovladač od Vist, který je pěkně na 2 věci a co hůř, nejde odinstalovat, jakmile ho zkusím odinstalovat a restartnu, tak si ho zase Visty najdou a nainstalujou... nevíte, jak vyřešit tento problém? Mám Sony VAIO CR41
-
- občas něco napíše