VAIO a BT hadsfree
VAIO a BT hadsfree
Jdou spolu zpárovat NB a Nokia BH-207? Mě se to nepodařilo. Má s tím někdo zkušenosti?
SONY VAIO VGN-FW41E
Boby zapoj BT na obou přístrojích. Začni vyhledáváním na telefonu. pokud se neukáže jdi do vlastností BT u NB a je tam povolit připojení doma nebo tak nějak. Zaškrtneš políčko ano a pak akci opakuješ a pak už Tě soft navede. Je to automatika. Nakonec se Ti ukáže tabulka a tam už řídíš jakou akci potřebuješ
jahe píše:Boby zapoj BT na obou přístrojích. Začni vyhledáváním na telefonu. pokud se neukáže jdi do vlastností BT u NB a je tam povolit připojení doma nebo tak nějak. Zaškrtneš políčko ano a pak akci opakuješ a pak už Tě soft navede. Je to automatika. Nakonec se Ti ukáže tabulka a tam už řídíš jakou akci potřebuješ
Asi si mě nepochopil. já potřebuju zpárovat BT hansfree a NB, ne MT a NB (to už jsem zprovoznil). BT ve Vistách povolený mám.
SONY VAIO VGN-FW41E
na MT jsem dal vyhledat BT zaříení, ale před tím v nastaven BT na NB jsem dal povolit viditelnost. následně naskočí tabulka s iobrazem MT a dal jsem připojit navzájem too požádaLO O KOD A PO ZADÁNÍ VŠE FUNGUJE NASKOČÍ TABULKA JAKO PŘI KLASICKÉM PŘIPOJENÍ A TAM JSOU VÝBĚRY MOŽNOSTÍ CO CHCEŠ -VOLAT MOB ČÍSLO ÚPOSLOUCHAT MUZIKU Z mt APOD.