jak jste spokojeni se sony?
jak jste spokojeni se sony?
toto téma je i u jiných značek tak a tady nebylo tak mě napadlo ho založit celkem by mě zajímalo jak vám zatim šlapou notebooky od sony když se říká že jsou fakt dobrý. 

Náš prvý televízor bol Sony, teraz oslavuje 15 rokov a dodnes funguje na chladničke v kuchyni. Multimediálnu vežu /cd+rádio+kazeťák/ máme Sony, už 13 rokov, video, na ktoré si mama každý deň 4 roky nahrávala telenovely funguje, Sony DVD-Combo /CD-RW, DVD-R/ som od kamaráta Bertyho kúpil asi pred troma rokmi za dve stovky a cd-čka páli dodnes perfektne, už pomaly 5 rokov máme LCD Tv Sony-obraz ako živý. Otec má autorádio Sony, ja som asi tri roky používal Sony mobil
/nie sony ericson/
niekoľkokrát dostal ranu o zem a raz spadol do vody-ani to ho nezničilo.
V akom stave je tearaz neviem, batéria už bude asi zoxidovaná a displej zaprášený...
Pred troma mesiacmi som si kúpil Vaio, som spokojný, dúfam že vydrží dlho, tak ako všetky ostatné veci od Sony.
/nie sony ericson/
niekoľkokrát dostal ranu o zem a raz spadol do vody-ani to ho nezničilo.
V akom stave je tearaz neviem, batéria už bude asi zoxidovaná a displej zaprášený...
Pred troma mesiacmi som si kúpil Vaio, som spokojný, dúfam že vydrží dlho, tak ako všetky ostatné veci od Sony.
já osobně jsem taky spokojen se značkou sony doma máme dvd přehrávač sony máme ho asi 3 roky a jsem fakt spokojen žádný problém a ještě k tomu přehrává videa v AVI což jak se ted dozvídám neumí skoro nikoho DVD přehráváč vždycky říkaj pujčim ti film ale jde jen na televizi a já ho v cajku šoupnu do DVD a už to jede
takže fakt happy a to byl ten přehrávač za stejný peníz jako měli oni
, ted jsem si koupil vaio a čekám od něj hlavně že mi dlouho vydrží což doufám splní protože značka je to fakt dobrá 

Tak se musím podělit o trpkou zkušenost s opravou vaio. Nabželčin NB FZ21M utrpěl vodní lázeň něco jí nateklo do klávesnice. Sony podpora řekla není problém klávesnici vyměníme za 7000,- Tak jo nechal jsem ji vyměnit. Problém nastal kdž mi včera NB vrátili. NB byl perfektně vyčištění vyladění a ještě jsem dostal dárek spec. útěrku na display. Jaké ale bylo mé zděšení - tedy manželky když jsme zjistili, že místo české klávesnice tam šouply Britsko- Irskou klávesnici,. Tak jsem dnes zavolal na podporu a tam se mi omluvili jinak jsem málem vyprskl když mi sdělili jak ve filmu Jáchyme hoď to do stroje že takový omyl se stává pouze jednou za velmi dlouhou dobu a, že se to stalo omylem jejich špičkovému mechaniku. Holt, příští týden to jede zase zpět tk doufám, že se strefí a nešoupnou tam třeba čínskou klávesnici či nějakou jinou. Myslím, že místo opravy je lépe koupit nový NB.
OT: 7k za klávesnici?
tedy že ma Sony předražené příslušenství vím (viz.náhradni baterie např.), ale tohle je fakt síla.

tedy že ma Sony předražené příslušenství vím (viz.náhradni baterie např.), ale tohle je fakt síla.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro