Tak jsem byl včera v Sonycentru v Brně Olympii, že se zkusím zeptat na to EB jestli dovezou i s FullHD a černé barvě...
No připadal jsem si jak v prodejně potravin

když jsem řekl že bych se chtěl zeptat na nějaké věci ohledně modelové řady EB tak na mně nechápavě koukali a nevěděli vůbec že něco takového existuje..až když jsem jim ukázal leták a řekl jim že to má přijít do CR začátkem března a atd. atd. tak už se trošku chytli a z nechápavých výrazů přešli ke kývání hlavou
No a na dotaz jestli teda dovezou i FullHD v černé...asi ne...to co pošlou tak pošlou takže asi jen ty dva bílé
Vůbec je nezajímalo co mají sony v Německu nebo Anglii
Vůbec žádná snaha z jejich strany: jako třeba, že by řekli: pokusíme se, zjistíme co se dá, dejte nám na Vás kontakt a my Vám dáme vědět atd..
Jak už tady přede mnou někdo psal, že zákazník o tom většinou ví víc jak prodávající tak to platilo doslova. To bych ale nečekal přímo v Sonycentru, ale někde Datartu nebo podobným všehoelektru
Naštěstí to není jediné Sonycentrum tady v Brně takže jestli někdy přijde to na co všichni čekáme (a snad se dočkáme

) tak si ho určitě nepůjdu koupit tam kde jsem včera byl
A nebo by nam Metsn mohl nenápadně poradit kde sehnat ty EB co se dovezou "bokem"