Tak co zbyli co vydrzeli az doted (co si nekoupili F11 ci F12 a zacpali si usi nebo si nekoupili neco jineho), rikaji na nove F13, ktere se u nas urcite taky brzy objevi. Cekate stare problemy nebo uz zacinate doufat? Myslim, ze kdyz jsem preskocil F12, tak ted by byl ten spravny cas pro dalsi pokus, co rikate?
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Na nekterych Sony webech uz je uveden, zrejme bude obsahovat grafiku GT 425M, CPU zatim netroufam odhadovat, protoze zase jak je u Sony ze zacatku zvykem, vsude maji bordel v popiskach a nesedi treba frekvence vs. model atd. Na Ceskem v tuto chvili neni, ale treba CZC uz jej pridava do nabidky. .. Jinak uz nejaky ten den se zjevuji take nove EC3, EB3 a EA3 (ty zrejme u nas nove budou i v zelene a fialove) a tam take dochazi k nejakym tem zmenam v HW konfiguraci. Mmch. u polskych sousedu jsem take u EB3 zaznamenal prvni model, co jim tam dali s Full HD, takze ze bychom se casem dockali take u nas 15,5" EB s FHD (?) ...
Osobne jsem u F13 zvedavy hlavne na chlazeni, ktere mi delalo nejvetsi problem, pokusim se doufat, ze nebude uz tak zbesile a nebude v urcitych otackach hvizdat. .. Pokud jde o piskani z elektroniky, tak to je snad uz aspon na dobre ceste vzhledem k novemu BIOSu a pokusum s vypnutim c3c6. Konecne by to ale mohli vyresit svou podstatou, ne "ojeb*m".
Jo a jinak, ja jsem rad, ze si ted zrovna nic nekupuju a mam klid, znamy si pred par dny donesl nejaky Asus a mel 4 vadne pixely a piskal jak o zivot.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
A v obchode ho jeste chudaka zdrbli, ze je prvni, co si stezuje, holt jeste nema praxi s vracenim jako par nas tady ostatnich
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)