SONY VAIO VGN-FE31Z
SONY VAIO VGN-FE31Z
Mate nekdo zkusenost s timto notebookem ? Zajimala by me hlavne skutecna vydrz baterie.
http://www.pcdealer.biz/produkty/notebo ... 099b7a13f3
Jak to, ze je tak levny? V Cesku se ale moc neprodava ne? Podobny model jako FE49VN, akorat o dost vykonnější a levnější? To se mi nejak nezda, a i ta zaruka jenom 12 mesicu. To uz bude asi pouzite zbozi ne? Nechapu
Jak to, ze je tak levny? V Cesku se ale moc neprodava ne? Podobny model jako FE49VN, akorat o dost vykonnější a levnější? To se mi nejak nezda, a i ta zaruka jenom 12 mesicu. To uz bude asi pouzite zbozi ne? Nechapu
Mam FE49vn a na divx dvě hodiny fakt stěží(zvuk a displej na maximum), jako dá se s nim dát víc, ale na sníženej výkon a hlavně zeslabenej displej, ale pracovat se na tom dá...
mno tahle konfigurace.... je fakt že se dělá, ale někde USA myslim... hardwarem je to hodně našláplý, jak FZ11, možná líp, ale ta cena a záruka, nevim nevim...
mno tahle konfigurace.... je fakt že se dělá, ale někde USA myslim... hardwarem je to hodně našláplý, jak FZ11, možná líp, ale ta cena a záruka, nevim nevim...
hm.. tady jsem našel ten NB ještě o 2 000 dražší a píšou, že se jedná o použité zboží...
http://www.levnapc.cz/PRO-467595-2-2/Po ... T5600.html
Btw, ten asi nemá českou klávesnici, co
http://www.levnapc.cz/PRO-467595-2-2/Po ... T5600.html
Btw, ten asi nemá českou klávesnici, co
VGN-FE31Z
Zdravim. no jak si čtu tu vaši diskuzi tak musim reagovat. Podle toho co vim já tak tenhle notes je v podstatě nový jen jde o to že pochází opravdu ze skladů EU a firma SONY neprodané notebooky označí jako „ factory refurbished“ a prodává je pod cenou... tyto notebooky nikdy nedosáhly koncového zákazníka, do rukou se dostaly jen lidem v servisu, kteří ho odzkoušely jestli jede. A právě firma Bramon by je měla tahat z těchhle skladů sem k nám do republiky. Z vlastní zkušenosti vim že je to pofiderní firma (slibují na netu k pc ještě myš a flashdisk a nic mi nepřišlo) a nevim jak reaguje na reklamace ale mám od nich to VAIO VGN-FE31Z a notes jede bez problémů... Jen je problém s instalací zvuku ale za to můžou windows. na případné dotazy rád odpovim.
Re: VGN-FE31Z
WsaW píše:Zdravim. no jak si čtu tu vaši diskuzi tak musim reagovat. Podle toho co vim já tak tenhle notes je v podstatě nový jen jde o to že pochází opravdu ze skladů EU a firma SONY neprodané notebooky označí jako „ factory refurbished“ a prodává je pod cenou... tyto notebooky nikdy nedosáhly koncového zákazníka, do rukou se dostaly jen lidem v servisu, kteří ho odzkoušely jestli jede. A právě firma Bramon by je měla tahat z těchhle skladů sem k nám do republiky. Z vlastní zkušenosti vim že je to pofiderní firma (slibují na netu k pc ještě myš a flashdisk a nic mi nepřišlo) a nevim jak reaguje na reklamace ale mám od nich to VAIO VGN-FE31Z a notes jede bez problémů... Jen je problém s instalací zvuku ale za to můžou windows. na případné dotazy rád odpovim.
koľko máš ten notebook??
naozaj ide bez problémov??
rozmýšľam že ho kupim SONY VAIO VGN-FE31Z z tej stranky ale neviem neviem...
bojím sa aby v tom nebol nejaký hááčik