První dojmy Sony Vaio FZ21M
Re: Baterka, její uchycení a výdrž
ondrej2004 tiez sa tomu divim, nikdy sa mi tolko nevybijala v ziadnom z notebookov
dalsi poznatok 1% po 10 hodinach (94% -> 93%) takze to vyzera ze to je "vlastnost" baterie/notebooku v mojom pripade
uvidim ako to bude pokracovat a napisem sem..
dalsi poznatok 1% po 10 hodinach (94% -> 93%) takze to vyzera ze to je "vlastnost" baterie/notebooku v mojom pripade
uvidim ako to bude pokracovat a napisem sem..
-
- občas něco napíše
Baterka
Tak jsem rano zjistil, ze jsem na tom podobne. Po 7 hodinach spanku (meho), tj. sedmi hodinach uplneho vypnuti byla baterka pri rozjezdu na 92%. Coz zamrzi.... nebo ze by byly Windows Vista tak zrave, ze jen pri najezdu by si spotrebovaly celych 8% baterky?
Sony Vaio FZ-21M (15,4", 1280x800 • C2D T7250/2GHz/2MB cache • RAM 2GB/667MHz • GF 8600M GT/256MB • HDD 200GB/5400ot. • Wifi b/g/n, Bluetooth • Vista Home Premium 32b • 3DMARK03=6.638 • Index výkonu grafiky pro Aero 5,9
grafika
chtěl bych se zeptat zda li máš v tom noťasu grafiku 8400M GT nebo 8600M GT budu kupovat vaio fz290 což je to samé akorát v americe se menuje jinak a pisou ze ma 8400 tak chci vedet jak je to s tim vykonem....
MacBook - 2,16GHz, 1Gb RAm, 120Gb HDD, Intel Media accelator X3100 128Mb, Mac OS X Leopard
jj v USA byla ale ze dne na den to zmenily... docela naštve
ovšem to sem rád, že ted aspoň vaše dojmy vypadají, že to bude i tak velmi slušné...
těšil sem se, že si zahraju crysis aspoň na středních deatilech ale zatím to vypadá na nejnižší... Ale když sem to viděl hrát kámoše na nejnižších tak to ani tak nevypadalo zle...
ovšem to sem rád, že ted aspoň vaše dojmy vypadají, že to bude i tak velmi slušné...
těšil sem se, že si zahraju crysis aspoň na středních deatilech ale zatím to vypadá na nejnižší... Ale když sem to viděl hrát kámoše na nejnižších tak to ani tak nevypadalo zle...
MacBook - 2,16GHz, 1Gb RAm, 120Gb HDD, Intel Media accelator X3100 128Mb, Mac OS X Leopard
Re: Baterie
Georg407 píše:Ahoj, mám ho (VGN-FZ21M) doma asi týden a s baterií mám tady z Vás asi největší problémy. Večer ho nabiju, normálně regulérně vypnu a další den večer zase zapnu - a baterie jen! 83! % !!!
Co s tím?
skus nechat notebook vybit uplne az sa vypne a potom nabit... zo zatiatku som mal podobny problem, ale uz je to ok