Sony Vaio VPCEB1S1E/WI
ty jazykový balíčky tam samozrejmě nebudou leda bys měl DVD ale z toho co píšou na CZ Microsoft vypívá že vyměna nebo doplnění jazyka je pro všechny verze W7 takže by to mělo jít alespoň cestou aktualizace,ale samozřejmě jen usuzuji...chtělo by to vyzkoušet
http://windows.microsoft.com/cs-CZ/wind ... t-language
tady je vyloženě napsáno-platí pro všechny edice
kusty tak se zeptej i na eFko,ale mě teda odepsali odmítavě že prej se musím ptát prodejce..nevím co teda jsou oni
http://windows.microsoft.com/cs-CZ/wind ... t-language
tady je vyloženě napsáno-platí pro všechny edice
kusty tak se zeptej i na eFko,ale mě teda odepsali odmítavě že prej se musím ptát prodejce..nevím co teda jsou oni
v tom sony CZ to sou patláci neví nic a s tim CTO tě pošlou víš kam..
kusty: sem ti chtěl práve ušetřit čas jak sem ti řikal že to nejde, taky sem to zkoumal par dni zpatky.. nicmene slo by to poresit pres zname firmy co preposilaji do cech bud z USA nebo uz existuje i jedna co to dela z UK, konkretne je to forma asistovanyho nakupu..
kusty: sem ti chtěl práve ušetřit čas jak sem ti řikal že to nejde, taky sem to zkoumal par dni zpatky.. nicmene slo by to poresit pres zname firmy co preposilaji do cech bud z USA nebo uz existuje i jedna co to dela z UK, konkretne je to forma asistovanyho nakupu..
HP 6720s T5470 upg: 4GB RAM, 320GB 7200RPM HDD, baterie K.O. po 6 m
Da_Vinci: Pletes dve veci dohromady. Pridani klavesnice s jazykem systemu. Klavesnic si muzes pridat v kazdych Windows klidne stovku, ale jazyk systemu si muzes zmenit jen u verze Ultimate....prave pres download z Windows Update (na DVD to neni).
Sony VGN-Z90US, C2D P9500 2.53 GHz, 13.1 1600x900, hybrid graphics (Intel 4500MHD x GeForce 9300M GS), 4GB DDR3 RAM, 160GB Intel X25-M G2 SSD, Blu-Ray R/W Drive, Japanese keyboard, Gothic Arabesque Premium Design, Win7Pro x64
srry hodil jsem špatnej link
http://windows.microsoft.com/cs-CZ/wind ... -languages
verze LIP by měla šlapat
http://windows.microsoft.com/cs-CZ/wind ... -languages
verze LIP by měla šlapat
Bohuzel stale MUI je dostupne pouze pro verzi Ultimate a LIP je v cestine jen pro Visual Studio a to jeste pouze CLIP, nikoli pro Windows ci Office.
Sony VGN-Z90US, C2D P9500 2.53 GHz, 13.1 1600x900, hybrid graphics (Intel 4500MHD x GeForce 9300M GS), 4GB DDR3 RAM, 160GB Intel X25-M G2 SSD, Blu-Ray R/W Drive, Japanese keyboard, Gothic Arabesque Premium Design, Win7Pro x64
Tak jsem se vratil ze Sonycentra o odpovedi jsou nasledujici. U nas budou k mani jen ty dva modely co jsou na ceskych strankach, ale pry by mi mohli alespon sehnat tu verzi EB1Z1E/B s fullHD displejem. Dokonce pry i by to bylo s ceskou klavesnici a lokalizaci. Daji mi pry vedet na e-mail. Docela jsem se i divil ze nebyli uplne blby a vedeli co po nich chci. Jinak co se tyce ty konfigurace Sonystyle tak to pry asi ne. Ze je to pro ne moc slozity a nemaji s tim zadny zkusenosti. Az napisou dam vedet co odpovedeli. Jinak ja jsem z jiznich cech a byl jsem v Sony v Budejcich, tak kdo je z Phy tak by mozna nebylo marny se zeptat v tom jejich hlavnim Sonycentru v Chodove. Teda kdo nema jako ja momentalne co na praci
To Chief: Mohl bys mi poslat odkaz na tu britskou firmu co se zabyva tim asistovanym nakupem?
To Chief: Mohl bys mi poslat odkaz na tu britskou firmu co se zabyva tim asistovanym nakupem?
Metsn píše:Bohuzel stale MUI je dostupne pouze pro verzi Ultimate a LIP je v cestine jen pro Visual Studio a to jeste pouze CLIP, nikoli pro Windows ci Office.
Tak to nevím jak je to s LIP verzí tam píšou jen že je to částečný překlad nejčastěji používaných částí systému...tak už jedině objednat to s Ultimatana
Staci aby jsi klikl na ten odkaz co u LIP je a zjistis, ze se jedna jen o nejakou populistickou fci, kterou se chce MS zalibit, ale jakmile zadas ze chces Czech, nabidne Ti to jen Visual Studio.
Ja nez to objednavat s Ultimate (myslim ze u EB to ani nejde), bych proste doporucoval vlastni instalaci systemu az masina dorazi. Zabijou se tim dve mouchy jednou ranou - kyzena jazykova mutace + cista instalace ktera zvlaste u Vaio znamena rozdil jako nebe a dudy
Ja nez to objednavat s Ultimate (myslim ze u EB to ani nejde), bych proste doporucoval vlastni instalaci systemu az masina dorazi. Zabijou se tim dve mouchy jednou ranou - kyzena jazykova mutace + cista instalace ktera zvlaste u Vaio znamena rozdil jako nebe a dudy
kusty: tak to sem zvedav na Sonyho z budejc jesli sezene EB1Z1E/B, to by bylo super, pac sem taky jihocech.. a posilam sz s odkazem EDIT: nevim jesli tady fungujou SZ takze www.nakupvanglicku.sk
pardon, http://www.nakupyvanglicku.sk/