SONY VAIO AR61S

notebooky SONY (VAIO) a vše kolem nich
SkulldEr123
občas něco napíše

SONY VAIO AR61S

Příspěvekod SkulldEr123 » 25 dub 2008 17:31

Dobry den, zajimalo by me co rikate na tenhle notebook od Sony

http://notebooky.alza.cz/notebook-sony- ... d87077.htm

Jaky se vam zda? Svuj notebook budu mit spise doma na stole, proto 17' ale samozrejme ze tam nebude stale, to bych si mohl poridit stolni pocitac, ale primarne ho budu mit doma. Spise nez k praci ho budu pouzivat k zabave, hrani pocitacovych her, sledovani filmu a pod.

Mate s timto notebookem nekdo zkusenosti? Co se tyce vykonu, bude mozne si na nem zahrat v "rozumnem" rozliseni i nejnovejsi hry? Jaka je obecne kvalita vyrobku Sony a jake mate zkusenosti se servisem?

Mnohokrat dekuji, vim ze podobnych dotazu tu je velice moc, ale nikde jsem nenasel tema o tomto konkretnim modelu.

neoexnet
guru

Příspěvekod neoexnet » 25 dub 2008 18:01

tak tenhle model jsem v ruce neměl, takže budu vycházet z toho, že sony je dle mého jedna z dobrých značek na čem by se mohla odrazit i kvalita šasi ..

> disply má sice horší rozlišení než na které jsem u notebooků těchto rozměrů zvyklý .. ale na druhou stranu ve sv třídě patří SONY mezi nejkvalitnější displaye

> grafika ... no nejnovější hry na solidní rozlišení ... stále se jedná o notebook takže nečekej nějaké zázračné výkony jako crysis na ultra high atd ... spíš medium ...
Toshiba R600-10W

SkulldEr123
občas něco napíše

Příspěvekod SkulldEr123 » 25 dub 2008 18:12

Jasny jasny, to sem ani necekal, spis jestli budou ty novy hry vubec hratelny :) diky moc, jinak se mi moc libi i designove a ta blu-ray mechanika taky nebude do budoucna k zahozeni :)

neoexnet
guru

Příspěvekod neoexnet » 25 dub 2008 18:19

nemáš zač, jinak osobně se mi to sony líbí také :)

> ale sony stále považuji za styl book .. takže dost platíš právě za design ..

> osobně by jsem šel dojiného, ale proti gustu žádný ..
Toshiba R600-10W

Zpět na „notebooky SONY“