Sony VAIO CR31S/W

notebooky SONY (VAIO) a vše kolem nich
Chip
občas něco napíše

Sony VAIO CR31S/W

Příspěvekod Chip » 17 črc 2008 13:48

Ahoj.

Před nedávným časem jsem si pořídil SONY VAIO CR31S/W a jsem s ním relativně spokojený (dal jsem si na něj 64bit visty a patlám se ovladačema a moc se mi to nedaří tak proto relativně :? ). Za tu dobu co ho mám jsem si ovšem všiml několika (většinou zcela nepodstatných) nedostatků. Zajímalo by mně jestli jsou ony nedostatky "normální" nebo zda je některý z nich na reklamaci stroje.

1. Baterie je i po zamknutí docela volná a má vůli asi půl mm v každém směru.

2. Po vysunutí cd-rom mechaniky mi (okrajem blíže ke mně) doslova drhne o stůl.

3. Po připojení subwooferu přes zesilovač mi subwoofer píská stejným způsobem jakým mi pískaly repráky u starých základních desek (udajně probíjely)

BTW: Subwoofer připojuju přes kvalitní rozdvojku společně s reprákama. Píská stejně i když ho zapojím samotný. V zesilovači mám výbybku. U stolního mi to fungovalo normálně bez pískání a repráky nepískají ani u notebooku.

4. Nahrál jsem si na notebook 64bit Vista Home Premium a mám problémy s aplikacemi přímo od Sony. Např: Control Center, Instant Mode, Power Managment. Některé neběží vůbec, některé padají a některé ani nenainstaluji. (tady asi spíš nějaké rady jak to vyřešit)

5. Klávesnice se už při relativně slabém stisknutím kláves prohýbá. V levé polovině více než v pravé.

6. Plastový rámeček kolem displeje po levé straně u kloubu nedoléhá na zadní část. Mám strach aby se to postupem času nerozlezlo ještě více.

Působí to zřejmě jako ostrá kritika, ale já jsem s tímto notebookem velice spokojen a až na body 3. a 4. jsou to věci, které mě žádným způsbem neomezují.

Díky moc za Vaše reakce. Pokud časem přijdu na něco dalšího tak to sem napíšu.

Krevety
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Krevety » 17 črc 2008 18:19

sem to určitě nepiš, budeme radši, když budeš pokračovat v již založeném tématu pro CR31 :idea:
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)

Zpět na „notebooky SONY“