VGN-NS21M - kolik DVD na zalohu?
VGN-NS21M - kolik DVD na zalohu?
Zdravim,
budu potrebovat zazalohovat system z notebooku Sony Vaio VGN-NS21M jedne zname. Problem je, ze potrebuji predem vedet, kolik medii na to budu potrebovat a zda to maji byt DVD nebo CD. Rad bych to vypalil na DVD-RAM, aby byla aspon nejaka jistota, ze bude po par letech z ceho reinstalovat.
budu potrebovat zazalohovat system z notebooku Sony Vaio VGN-NS21M jedne zname. Problem je, ze potrebuji predem vedet, kolik medii na to budu potrebovat a zda to maji byt DVD nebo CD. Rad bych to vypalil na DVD-RAM, aby byla aspon nejaka jistota, ze bude po par letech z ceho reinstalovat.
Odpoved
Panove dekuji, snad se najde jeste nekdo, kdo ma presne stejny typ notebooku. Zatim je to slusny rozptyl 3-5 DVD. Napsal jsem primo do Sony, ale je to moc velka firma na to, aby se snazila kloudne odpovedet, takze od nich v mnoho nedoufam.
Odpoved
Nebudu kupovat obycejne DVD+R, protoze az za par let bude potreba preinstalovat system, muzu zjistit, ze media uz jsou necitelna. A konecne po vice nez deseti e-mailech jsem dostal primo od Sony odpoved, ze budou treba 3-4 DVD. Takze dekuji vsem zucastnenym za ochotu.
Povazuji za paradox dnesni doby, kdy s IT firmama je komunikace po e-mailu casove narocna a slozita a treba jiz 2 obchody s obuvi mi pomohli vyresit reklamaci rychle a jasne.
Povazuji za paradox dnesni doby, kdy s IT firmama je komunikace po e-mailu casove narocna a slozita a treba jiz 2 obchody s obuvi mi pomohli vyresit reklamaci rychle a jasne.
Perlicka na zaver
Perlicka na zaver: zalohovaci program os Sony neumoznuje pouziti medii DVD-RAM na vytvoreni zaloznich DVD s OS, prestoze to mechanika umoznuje. Takze se to musi vypalit na klasicke DVD-R nebo RW a z nich prepalit. Skvele, ze?