VAIO a BT hadsfree

notebooky SONY (VAIO) a vše kolem nich
Boby
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

VAIO a BT hadsfree

Příspěvekod Boby » 06 črc 2009 12:41

Jdou spolu zpárovat NB a Nokia BH-207? Mě se to nepodařilo. Má s tím někdo zkušenosti?
SONY VAIO VGN-FW41E

jahe

Příspěvekod jahe » 06 črc 2009 14:15

Boby zapoj BT na obou přístrojích. Začni vyhledáváním na telefonu. pokud se neukáže jdi do vlastností BT u NB a je tam povolit připojení doma nebo tak nějak. Zaškrtneš políčko ano a pak akci opakuješ a pak už Tě soft navede. Je to automatika. Nakonec se Ti ukáže tabulka a tam už řídíš jakou akci potřebuješ

Boby
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Boby » 06 črc 2009 15:05

jahe píše:Boby zapoj BT na obou přístrojích. Začni vyhledáváním na telefonu. pokud se neukáže jdi do vlastností BT u NB a je tam povolit připojení doma nebo tak nějak. Zaškrtneš políčko ano a pak akci opakuješ a pak už Tě soft navede. Je to automatika. Nakonec se Ti ukáže tabulka a tam už řídíš jakou akci potřebuješ

Asi si mě nepochopil. já potřebuju zpárovat BT hansfree a NB, ne MT a NB (to už jsem zprovoznil). BT ve Vistách povolený mám.
SONY VAIO VGN-FW41E

jahe

Příspěvekod jahe » 06 črc 2009 15:54

handsfree se mi k NB podařilo připojit pouze přes a za pomoci MT.

Boby
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Boby » 06 črc 2009 16:09

jahe píše:handsfree se mi k NB podařilo připojit pouze přes a za pomoci MT.

Asi mi to nějak nemyslí. Když dám vyhledat, tak ho nenajde, MT a hadsfree jsou zpárované. Můžeš mi popsat jak mám postupovat?
SONY VAIO VGN-FW41E

jahe

Příspěvekod jahe » 06 črc 2009 19:25

na MT jsem dal vyhledat BT zaříení, ale před tím v nastaven BT na NB jsem dal povolit viditelnost. následně naskočí tabulka s iobrazem MT a dal jsem připojit navzájem too požádaLO O KOD A PO ZADÁNÍ VŠE FUNGUJE NASKOČÍ TABULKA JAKO PŘI KLASICKÉM PŘIPOJENÍ A TAM JSOU VÝBĚRY MOŽNOSTÍ CO CHCEŠ -VOLAT MOB ČÍSLO ÚPOSLOUCHAT MUZIKU Z mt APOD.

Boby
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Boby » 06 črc 2009 19:51

Nechápu. To popisuješ zpárování MT a NB a to já nepotřebuju, to už mám. Já potřebuju, zpárovat NB a BT handsfree.
SONY VAIO VGN-FW41E

jahe

Příspěvekod jahe » 06 črc 2009 20:10

Pokud máš spárovaný NB s MT a MT s HF tak nechápu kde je problém. Mně to jde automaticky.

Boby
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Boby » 06 črc 2009 20:27

V tom, že MT a HF spolu komunikují a NB a HF ne.
SONY VAIO VGN-FW41E

jahe

Příspěvekod jahe » 06 črc 2009 20:35

No samostatně ti HF nepojede z jednoho důvodu není na to ovladač a system ho nezná ani nenalezne a požaduje ho.Ještě mi napadlo, že HF musí splňovat specifikaci 2.1 +EDR a NB by měl být vybaven rozhraním Bluetooth s A2DP, AVRCP, HFP či HSP profilem, což asi bude.

Zpět na „notebooky SONY“