sháním ovladače pro FW 11 E na win 7
sháním ovladače pro FW 11 E na win 7
nenašli byste mi prosím někde na netu ovladače k modelu FW11E pro windows 7 32bit? nejde mi wifina a nic:(
mockrát děkuji
mockrát děkuji
SONY VAIOFW 11E
C2D P8400; 3GB RAM; ATI 3470; Windows Vista Home Premium SP 1
C2D P8400; 3GB RAM; ATI 3470; Windows Vista Home Premium SP 1
Sony ohledně sedmičky oficiálně tvůj model nepodporuje, čili nenabízí ovladače pro windows 7, jen pro vistu! Skus ovladače pro jiný model z řady FW ze stejnou nebo podobnou konfigurací, mně fungují skoro všechny ovladače z visty i ve windows 7 (64bit verze), musel jsem doinstalovávat jen čtečku karet, kameru a SFEP driver!
Sony Vaio FW31J, Zalman NC-2000, Logitech VX Nano, Windows 7
Windows 7 šlape parádne, aspoň zatiaľ
Inak ako som už písal doinštalovával som len čítačku kariet, SFEP driver a soft na kameru. Všetko ostatné fungovalo.
Problém bol s FN klávesami a tlačítkami S1, hlasitosť atď...nefungovali, vygooglil som že drivery sa majú nainštalovať v správnom poradí.
1.Sony Shared Library, 2.Setting Utility Series a 3.VAIO Event Service
Teraz funguje všetko ako má!
--> noviisek
A jakej ovladač na WIFI jsi instaloval? Skus tenhle
Inak ako som už písal doinštalovával som len čítačku kariet, SFEP driver a soft na kameru. Všetko ostatné fungovalo.
Problém bol s FN klávesami a tlačítkami S1, hlasitosť atď...nefungovali, vygooglil som že drivery sa majú nainštalovať v správnom poradí.
Teraz funguje všetko ako má!
--> noviisek
A jakej ovladač na WIFI jsi instaloval? Skus tenhle
lipovcan píše:Problém bol s FN klávesami a tlačítkami S1, hlasitosť atď...nefungovali, vygooglil som že drivery sa majú nainštalovať v správnom poradí.
Hodil sem tam tyhle tri veci a FN slapou skvele, pres co se prosim jeste rozjizdi ty tlacitka S1 a AV (pres ten control center?)? nechci tam davat nic zbytecne navic... thx
Jo možná jmenuje, je to tá aplikace na média...audio, video, fotky atd...jenže v původní instalaci na stránkách vaio tato aplikace není...
Tak si skus VAIO Control Center nainstalovat ještě jednou, já tam tu možnost pro nastavení S1 mám a funguje!
Tak si skus VAIO Control Center nainstalovat ještě jednou, já tam tu možnost pro nastavení S1 mám a funguje!
tak sem tam hodil i tuhle verzi CC a furt nic, presne tuhle zalozku "special buttons" tam vubec nemam takze tomu chybi asi jeste neco
mam tam:
sony shared library
sony video shared library
setting utility siries
vaio event service
vaio control center
co sem tam jeste z toho softu nedal:
battery checker (asi stav baterky, staci mi w7 ukazatele...)
power management (??)
smart networks (modem, wifi, lan management, staci w7)
driver co sem doinstalovaval byl na ctectku karet (SFEP driver to vypadalo ze je pritomen i v setting utility takze po jejich instalaci uz nebyl treba) a dalsi neznamy zarizeni tam uz neni a vse ostatni chodi, mas tam neco jeste navic nebo myslis ze mu ze mu chybi neco z tech veci co tam jeste nemam?
edit: co mas jeste za verzi setting utility series (vypada to ze tenhle soft obsahuje naky nastaveni kolem toho...)?
mam tam:
sony shared library
sony video shared library
setting utility siries
vaio event service
vaio control center
co sem tam jeste z toho softu nedal:
battery checker (asi stav baterky, staci mi w7 ukazatele...)
power management (??)
smart networks (modem, wifi, lan management, staci w7)
driver co sem doinstalovaval byl na ctectku karet (SFEP driver to vypadalo ze je pritomen i v setting utility takze po jejich instalaci uz nebyl treba) a dalsi neznamy zarizeni tam uz neni a vse ostatni chodi, mas tam neco jeste navic nebo myslis ze mu ze mu chybi neco z tech veci co tam jeste nemam?
edit: co mas jeste za verzi setting utility series (vypada to ze tenhle soft obsahuje naky nastaveni kolem toho...)?