ste spokojny s LCD na rade FW ?
ste spokojny s LCD na rade FW ?
akoze farby su podla mna good ...ale ta čierna neni čiernou ..pritom sa chvalia ze X-BLACK LCD by ma vynikať v ciernej ... moje LCD je v rozlišeny 1600:900 takze nemam fullHD variantu. Mam chybu v nastaveni ? alebo je to vlastnost tychto LCD ... mam model FW31J
ASUS U43j
mr.slim:
buď rád za to, co máš. černá nikdy nebude černá a ani barvy na notebooku se nevyrovnají průměrnému stolnímu panelu.
nezapomínej, že se jedná o TN panel s 6bit barvami. V noteboocích jsou i horší panely a těch lepších moc není.
buď rád za to, co máš. černá nikdy nebude černá a ani barvy na notebooku se nevyrovnají průměrnému stolnímu panelu.
nezapomínej, že se jedná o TN panel s 6bit barvami. V noteboocích jsou i horší panely a těch lepších moc není.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
to je 8bit resp. 6bit na jeden RGB kanal. 8bit je 16,7mil odtienov ( 2^8*2^8*2^8 ). 6bit len 262tisic odtienov (2^6*2^6*2^6) a aby to vyzeralo lepsie tak sa pouziva dithering.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
mr.slim píše:mna na tom LCD trapi mierna vyprašivelost farieb.... mate nejaku radu ako nastavit v ovladacoch saturaciu,..... či ponechavate default
co tě trápí? buď máš vadnej display nebo něco špatně nastavený nebo se jdi podívat do obchodu na ostatní..podle mě je to jeden z těch lepších LCD co najdeš.Za mě se tedy vyrovná i těm průměrným desktopům(koukal jsem na verzi fullHD)Přidat barvy uměli ovladače GPU já to mám na notesu a že už má pár let za sebou.Je to u N-Vidie a jmeneje se to digitální rezonance nevím jestli se to tam ještě dává.
Já mám ten samý problém.. barvy nejsou jasné, ale takové "vyblité". Nevím kde to třeba v ovladačích, nebo catalyst control centru nastavit. Kompa mám rok a cosi (FW11E) a už jsem si zvykl. Ale tento týden mi připadá, že se barvy zničehonic "vybledly"teda dost jinak a stránky na které jsem zvyklý mají úplně jiné odstíny barev. Nejsem vůbec odborník na monitory, tak nevím čím to může být, napadlo mě třeba, že se nezobrazuje nějaká barva, nebo tak něco. Je to dost protivné, pokud zkouším nastavení (třeba gama, jas atd) tak se to spíš jenom zhoršuje. Nevíte někdo co s tím? Třeba jestli mi synátor nerozhodil někde natavení, ale to se mi nezná, protože když dám "tovární" nastavení, tak se na to taky nedá skoro dívat.
JJ, to aj ja mám tak, svoj FW41E som vymenil za FW51ZF.
Stál o asi 150 eur viac, má síce Full HD displej, ale keď je na nižšom jase, tak má taký zelený odtieň, ale káblikom to nebude, to bude pravdepodobne zapríčinené kvalitou, teda nekvalitou displeja
Ale našťastie sa to dá úspešne vyriešiť jemným nastavením toho Catalystu
Stál o asi 150 eur viac, má síce Full HD displej, ale keď je na nižšom jase, tak má taký zelený odtieň, ale káblikom to nebude, to bude pravdepodobne zapríčinené kvalitou, teda nekvalitou displeja
Ale našťastie sa to dá úspešne vyriešiť jemným nastavením toho Catalystu