Evzen O.: Ono u hybridni grafiky byl dlouho problem, ze se nb musel restartovat, aby mohl prepnout na druhou grafiku. To uz je nastesti poresene. Ja prepinam mezi grafikami nekolikrat za den...je to znat jak na baterii, tak na vykonu.
Pravdou ovsem je, ze posledni vec co bych chtel je automaticke prepinani. Uz system v mem nb muze byt "poloautomaticky" - tzn. nehlida si procesy, ale funguje podle urcitych schemat, kdy mohu nastavit, aby se grafika prepla. Primarne je to treba nastavene, kdyz clovek vytahne kabel napajeni. Kazdopadne je to fce, kterou nesnasim a jako prvni vypinam.
Bohuzel vic o te i7ce nevim, moc jsem se nezajimal. Ale vzhledem k tomu, jak se u notebooku vsech znacek vyskytuje dlouhosahle vlakno s timto problemem, tak to asi nebude jednoduse poresitelne
kusty: Nejlepsi by bylo si tam pro nej zaletet

Jinak ohledne zaruky bych se radeji nejdrive informoval v CR. U Sony existuje rocni mezinarodni zaruka, ale nevim, jestli plati i v CR. Jak jsem uz predeslal drive, ja zaruku nikdy neresil, protoze stejne prvni co s novym nb delam je, ze ho rozeberu

)
Ceskou klavesnici uz jsem nemel take pekne dlouho a vubec mi nechybi. I kdyz clovek potrebuje psat s háčky a čárkami, tak si za chvili cesky layout zapamatuje a nepotrebuje ho mit natisteny pred sebou.
S adapterem si hlavu vubec nedelej. Vsechny Sony adaptery jedou na 100~240V, takze jediny co musis koupit je ten kablik co vede do nej a ten stoji par kacek (naposledy jsem jich par objednaval na eBayi za $1 jeden

)
Pocitam s necim podobnym...Blu-ray nepotrebuji, disk co nejlevnejsi a vse ostatni na max

Uz jen cekam az se objevi v JP Sonystyle...ah to cekani. Clovek by neveril ze japonska znacka bude uvadet sve nove modely ve sve zemi jako posledni...