Mám tu nižší konfiguraci a stejně jako tuším Da_Vinci sem se byl na něj předem podívat (kdo jste z okolí Brna, je v Mironetu, jinde ani Alza, ani EW ho nemají vystavený-zatím). Když jsem ho viděl poprvé (cca 1,5hodiny z toho půl hoďky s prodavačem, páč tam nikoho neměli, tak jsme kecali obecně o noťasích), byl jsem více než spokojen, pak následoval týden non-stop internetového bádání a toto pondělí jsem objel vše co je v okolí Brna a v Brně, abych se podíval ještě jednou na všechny dostupný noťasy osobně. A stejně jako Da_Vincimu se mi zdálo že "F"ko má ty barvy takové mdlé a chybí mu ještě jeden stupeň brightness. Ale věc druhá je ta, že tam mají i FW a i "F"ko ten vyšší (černý) model..S FW, se mi zdálo, že má displej větší kontrast a barevnost, byl takový jak ho všichni popisují-velice kvalitní,a opravdu, normalní "F"ko je krok zpět. Ale udivilo mne, že černá varianta s displejem matným byla opravdu otřesná.Ať už to dělal ten matt, nebo přílišná kontrastnost barev (bílá-žlutá) tak bez kalibrace bych ho nechtěl používat ani za 15tisíc. Celkový srovnání za ten den bylo pro mě to, že FW byl top co jsem viděl a hned za ním "F"ko (lesklé) a pak lehce odstupňovaný zbytek startovního pole , kde někde uprostřed zbytku bylo černé "F"ko

A jedna otázka opět na Metsna: nevíš jak má Sony postavená battery management? Neboť když jsem píchnul to "F"ko do sítě, tak mi svítila ledka ,že do baterky teče proud a jak se nabil na 100procent zhasla. Tak jestli se teď okruh nějak uzavřel a sosá to přímo ze sítě, nebo to valí nadále přes baterku (což ji ničí) ale prostě tím ,že je to na 100proc nabité ta ledka prostě nesvítí. A v yrychlosti jaké je nejlepší zacházení s baterií-jestli úplně nabit, pak vybit, nebo prostě mít pořád na síti a neřešit.
Opět díky a velké díky za předchozí odpověď(i)..
A zítra zase něco víc. btw: kdyby vás něco zajímalo, stačí pisnout, když budu moci a budu umět, kouknu se a napíšu..