baterie
baterie
ahoj, mam sony vaio vgn fw21e necele 2 roky, používam jej vemi aktivně, ale i tak mě překvapilo že baterie mu vydrží z jen max 15 minut...originální baterie vyjde zhruba na 5 000Kč. což mně přijde zbytečně moc...objevil jsem tuto baterii http://www.avacom.cz/sony-vgnfw11--vgpb ... h-stribrna co si o ni myslíte. diky
-
- občas něco napíše
je to loterie. neoriginální aku může být dokonce lepší než originální, jde o to chytit dobrej kus z nešizený série. bohužel většinou jsou to pravý opaky a ty baterky stojí za prd. např. když jsem sháněl aku pro nokii 6310, tak jsem vyzkoušel tak tucet baterek, než jsem kápl na funkční kus (s ní ten mobil vydrží týden při docela aktivním používání, což je velice pěkné číslo).
při koupi se s prodejcem domluv na nějaké zkušební lhůtě a v té jí vyzkoušej a popřípadě vrať. popřípadě při nákupu přes interent máš 14 dní na vrácení bez udání důvodů.
při koupi se s prodejcem domluv na nějaké zkušební lhůtě a v té jí vyzkoušej a popřípadě vrať. popřípadě při nákupu přes interent máš 14 dní na vrácení bez udání důvodů.