Nezobrazuje se konkrétní WIFI síť
Nezobrazuje se konkrétní WIFI síť
Zdravím, mám NB SONY VAIO (VPCEB2Z1E) a z ničeho nic mi přestala fungovat konkrétní WIFI síť, tedy ta domácí. Všechny ostatní počítače ji normálně zobrazí i připojí (jak windows, tak linux), ale já ji nevidiím. Zkoušel jsem bod obnovy, vymazat síť ze seznamu a manuálně ji přidat, ale stále nic. Neměl někdo podobný problém, případně nenapadá vás řešení? Takové základní věci jako restart routeru jsem samozřejmě provedl. Díky
Klasika, mam doma dva notebooky z USA a diky tomu ani jeden nezobrazi site na kanalu vyssim nez 11. Mam pocit, ze uz jsem nekde cetl, ze u notebooku Sony nekdo nadaval na stejny problem i u ceskeho modelu.
Edit:
Pokud ten dotaz na sitovku byl na me, tak mam intel 6205 a 4965agn. Hledal jsem uz drive u starsi, ale nic funkcniho (pro Win) jsem nenasel.
Edit:
Pokud ten dotaz na sitovku byl na me, tak mam intel 6205 a 4965agn. Hledal jsem uz drive u starsi, ale nic funkcniho (pro Win) jsem nenasel.
Naposledy upravil(a) zivan dne 15 bře 2012 16:54, celkem upraveno 1 x.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W