Toshiba Satellite A100-906
-
- Moderátor
Krevety, mel bych na tebe takovej malej dotaz, jsem tak trochu puntickar a vsimnu si kazde kraviny. Kdyz vypnu kabel ze site, zda se me ze slysim takove male pisteni v oblasti baterky. Kdyz je uplnej klid, vsimnul jsem si toho. Nevidim to jako zavadu, ale stejne chci se zeptat jak to mas ty.
Dalsi vec psal si ze mas houmemate adabtor, nevis zda se daji koupit nejakej lepsi adaptor k tomu nasemu notasu? Jde o to jaky to bude mit dopady do budoucna, kdyz se bude ten nas original furt zahrivat. Kdyz na nej sahnu, je rozehratej jako petak.
Dalsi vec psal si ze mas houmemate adabtor, nevis zda se daji koupit nejakej lepsi adaptor k tomu nasemu notasu? Jde o to jaky to bude mit dopady do budoucna, kdyz se bude ten nas original furt zahrivat. Kdyz na nej sahnu, je rozehratej jako petak.
Co se tyce koupe, rekl bych ze oproti FS si budes muset sam vybrat podle vzhledu a pod. co se ti vice zamlouva.
Je normalni ze adaptery hrejou, je to 90W zdroj coz je na hranici pouziteho zpusobu zapojeni (ted nevim jestli je to blokujici/propustny menic) ...)
Jo a notes mi nepiska!
Je normalni ze adaptery hrejou, je to 90W zdroj coz je na hranici pouziteho zpusobu zapojeni (ted nevim jestli je to blokujici/propustny menic) ...)
Jo a notes mi nepiska!
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
cau lidicky, tak co se tyce te hlucnosti, tak moje pritelkyne tady v UK si koupila take stejny model Toshiba Sattelite a tam se ji ten vetrak krasne spina, takze uplne tichej, za to nam uživatelum Toshibu u CZ company nam beží větrák stále, nevíte jak by se dal ten vetrak naladit, aby se spoustel jen nekdy kdyz je potreba jako u jiných notebooku
dikas vsem za odpovedi
dikas vsem za odpovedi
Tak od teorie přecházím k praxi. Od pátku jsem šťastným majitelem TECRY A7-202 s doplněnou RAMkou na 1GB. Ten displej fakt i na 60Hz vypadá slušně, jen je třeba stáhnout jas i při zapnutým napáječi. Co mě ale irituje, jsou reakce TouchPadu. Mám nastavenou sníženou citlivost a NĚKDY stačí mít na něm zlehka položenej prst a dějou se věci, jak kdybych do něj bušil sbíječkou. Otvírají se okna a spouštějí programy.
Otázka: To snad není normální. Nebo jo???
P.S. Odpoledne doběhnu pro myšku a bude klid.
Otázka: To snad není normální. Nebo jo???
P.S. Odpoledne doběhnu pro myšku a bude klid.
mozes mi plz napisat ci u tecry A7 su tie iste problemy ako som pisal o A100 tu?
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 1007#11007
a ako je taktovana X1600 (gpu/ram)?
dik.
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... 1007#11007
a ako je taktovana X1600 (gpu/ram)?
dik.
to GHOST
Víko je tenká skořepina - MUSÍ se prohýbat i když je (podle mě) ze solidního materiálu. Pod hlavu si NB dávat nebudu tak mě to netrápí. Doufám jen že vlastní "placka" displeje je pevnější :-)
Klávesnice se při psaní trošičku prohýbá. Vadí to někomu? Pokud se o ni neopírám loktem, tak se prohne řádově v desetinách milimetru.
S taktováním Tě asi taky zklamu. Nepátrám po něm a pokud je pravda, že jsou použity niží frekvence, jsem radši. Oproti deseti procentům snížení výkonu získávám vyšší životnost nepřehřátých polovodičů. Dal jsem za svoji TECRU sice "jen" 30 českých, ale byl bych rád kdyby přežila rok 2010. Myslím, že tím se získává v tomto foru kladně hodnocená spolehlivost TOSHIBY. Proto jsem si vybral tuto značku.
Víko je tenká skořepina - MUSÍ se prohýbat i když je (podle mě) ze solidního materiálu. Pod hlavu si NB dávat nebudu tak mě to netrápí. Doufám jen že vlastní "placka" displeje je pevnější :-)
Klávesnice se při psaní trošičku prohýbá. Vadí to někomu? Pokud se o ni neopírám loktem, tak se prohne řádově v desetinách milimetru.
S taktováním Tě asi taky zklamu. Nepátrám po něm a pokud je pravda, že jsou použity niží frekvence, jsem radši. Oproti deseti procentům snížení výkonu získávám vyšší životnost nepřehřátých polovodičů. Dal jsem za svoji TECRU sice "jen" 30 českých, ale byl bych rád kdyby přežila rok 2010. Myslím, že tím se získává v tomto foru kladně hodnocená spolehlivost TOSHIBY. Proto jsem si vybral tuto značku.
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“