Toshiba Satellite U400 / Satellite PRO U400
Toshiba Satellite U400 / Satellite PRO U400
Ahoj,
rozhoduju se o koupi notebooku, pro značku už jsem se asi rozhodnul, jen teď nevím jaký model zvolit. Konkrétně se mi jedná o Toshiba U400. Nevím jestli vzít verzi Satellite U400 nebo Satellite PRO U400. Vím že se liší hlavně designem, a to je věc čistě subjektivní, já se však chci zeptat jestli se ještě tyto notebooky mezi sebou liší něčím jiným?
Moc díky za pomoc při rozhodování
rozhoduju se o koupi notebooku, pro značku už jsem se asi rozhodnul, jen teď nevím jaký model zvolit. Konkrétně se mi jedná o Toshiba U400. Nevím jestli vzít verzi Satellite U400 nebo Satellite PRO U400. Vím že se liší hlavně designem, a to je věc čistě subjektivní, já se však chci zeptat jestli se ještě tyto notebooky mezi sebou liší něčím jiným?
Moc díky za pomoc při rozhodování
-
- Moderátor
Hehe, rád se podělím, ale spíš bych to nechal proběhnout stylem otázky / odpovědi přeci jenom to bude můj první notebook, takže to bude takovej můj úvod do světa notebooků sám jsem zvědavej kdy dorazí, objednal jsem ho dnes ráno v TS Bohemii, s tím, že ho maj na skladě, ale bohužel ne na Centrále, takže nevím kdy k nám do Hradce z Prahy (tam ho podle posledních zpráv maj) dorazí. Prej to s těma svozama z jednotlivejch poboček není moc slavný
HDMI
Take o U400 uvazuju. Mozna bych ji nekdy chtel pripojit k vetsimu LCD a pro to se hodi HDMI port. Jestli se dobre divam, tak "normalni" U400 ho ma, ale PRO verze ne. PRO se mi jinak libi vic, ale nevim, jestli bych si to HDMI nevycital. Nebo to za to nestoji?
ogre píše:Ahojda, trpi ta U400 PRO taky "rozvyklanim displeje" = tj. ze povoli chasis... Chtel bych ji koupit pro pritelkyni, ale bojime se ze to dopadne jako muj displej Satellite ktery se pri jizde ve vlaku hejbe v rozsahu cca 20 stupnu...
Moc dekuji za odpoved
Mira
zdarec, mam U400 PRO a muzu te ujistit ze displej je velice tuhy a nepohne se ani o stupen
Cauves, U400 Pro ma docela dobry telo, hodne dobrej HW, hodne hlucnej disk na tak malej NB a hlavne neprijemne jasnej displej na kterym se total neda delat ve wordu a excelu, natoz brouzdat po strankach s bilym pozadim. Na fotky a video je bomba.
Po tridenim vlastnictvi tohohle jsem rad ze muzu vymenit za jiny prave kvuli tomu jasnymu clearbright displeji.
Mira
Po tridenim vlastnictvi tohohle jsem rad ze muzu vymenit za jiny prave kvuli tomu jasnymu clearbright displeji.
Mira
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“