Qosmio® : X300/X305 - herni notebook s 1GB Grafikou
-
- píše často
Já taky řeším nějaký výkonný notebook a narazil jsem na Dell 1730, tam se dá taky dát GeForce 8800 GTX va SLI a dokonce by se dal koupit u nás. Sice se o něm u nás nepíše, ale když jsem si zavolal na Dell, tak mi řekli, že by se měl dát koupit. Když jsem si ho nakonfiguroval, tak vyšel na 3544,- USD, to je slušná cena na ten výkon. Když jsem to vynásobil kurzem, tak je to něco kolem 53000,-, kdyby mi český Dell uělal podobnou cenu, tak bych do něj šel. Dal jsem si tam 8800 GTX ve SLI, 320 Disk 7200 ot., 4 GB RAM, procesor T 9300, 2,5 GHz.
Nebude
Tenhle notas v konfiguraci jaka je psana na czechcomputeru dle meho nazoru nebude. Proc si to myslim pisu v komentarich. Toshiba nikdy nemela HighEnd grafiky, nicmene notase ma skutecne kvalitni. Ted mam Aliena a musim rict, ze dilenske zpracovani ma mnohem lepsi Toshiba, ovsem co se vykonu tyce, jasnym vitezem je Alien. A dlouho jeste bude v segmentu 15-tek notasu. Uz jen 2 prepinatelny grafiky mezi GF8800GTX a integrovanou 3100 je neco, co se u zadneho notasu nevidi. Spotreba je suprova. Se smart baterii pri stealth modu a integrovane grafice je udavana vydrz kolem 5h !!! Ve Stealth modu nejsou slyset vetraky. V nejvetsi zatezi byla co se tyce hlucnostia chlazeni lepsi Toshiba, jenze u Toshiby jsem mel pouze GF 8700GT (X200 15K), kdezto tady topi o 100% lepsi GF 8800GTX, takze to musi bejt znat. Na druhou stranu si myslim, ze tohle by snadno poresila chladici podlozka.
Od Toshiby jsem mel 17-tku, jenze jsem se poucil a uz takovou velkou tezkou spatne prenositelnou kravu nechci. Ted mam 15-tku s lepsim vykonem nez jsem mel 17-tku a k tomu LCD jako krava na domaci hrani.
Alien je sice drahej, ale pokud to vezmu kolem a kolem, tak je levnejsi nez Toshiba !!! Je fakt super.
Od Toshiby jsem mel 17-tku, jenze jsem se poucil a uz takovou velkou tezkou spatne prenositelnou kravu nechci. Ted mam 15-tku s lepsim vykonem nez jsem mel 17-tku a k tomu LCD jako krava na domaci hrani.
Alien je sice drahej, ale pokud to vezmu kolem a kolem, tak je levnejsi nez Toshiba !!! Je fakt super.
je tu niekto kto vlastni tento notebook ? aka je spokojnost popripade vyhrady , rozmyslam nad kupou tohto NB , prevazne na hry , pracu ,
Edit - nasiel som qosmio na jednom internetovom obchode s 9800 GTX a 9800 GTS , pricom cena je rovnaka , akurat je pri jednom napisane ENG , aky je v tom rozdiel ? co som pozeral na porovnanie tak GTX ma lepsi vykon
Edit - nasiel som qosmio na jednom internetovom obchode s 9800 GTX a 9800 GTS , pricom cena je rovnaka , akurat je pri jednom napisane ENG , aky je v tom rozdiel ? co som pozeral na porovnanie tak GTX ma lepsi vykon
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“