Tak rozpoznávání tváře už jsem našel, měl jsem to již nainstalováno, dá se ktom dostat přes start/programy/toshiba/nástroje/FaceRecognition
a zatím to jakž takž funguje
athos44:
Mám ho zatím jen pár dní, ale jsem docela spokojený.
Pokud nic neděláš, tak je hodně tichý, občas se spustí větráček, při náročnějších aplikacích/hrách už je větráček aktivnější a tudíš i hlučnější. Ale myslím že nijak zvlášt. Jinak levá strana NB(z boku prostor pro větráček) je při zatížení teplá, ale při práci to nijak nepoznáš a při hrách to není zas tak strašné.(počítám že obdobně se musí zahřívat každý notas) Ještě to musím otestovat.
Co se displaye týče, tak pokud máš světlé pozadí, tak to jde, v tmavých pozadích se samozdřejmě světlejší body odrážejí. Jinak má trochu jiné vyvážení barev, oproti mojemu starému CRT, ale těžko říct co je "lepší"
Mno, ale při Stalkerovi, akci v noci(ve hře i ve skutečnosti), jsem hodně ostřil a zkoušel jsem natáčet monitor, úhly pohledu(naohru, dolu) krapet ovlivnují obraz, z tohoto důvodu bych možná zkusil nějaký matný display, ale jejich ceny se zase phybují někde jinde. Nakonec jsem to vyřešil tím, že jsem si ve hře trochu zvýšil jas (: aby noc nebyla tak temná
Trochu mi ale chybý nějaký soft pro měření teploty a taktování(podtaktování) graf. a cpu.. zatím jsem ho alespon nenašel.
Spíš se ptej konkrétněji, kdyby Tě něco zajímalo
Jinak když shrnu své celkové dojmy, tak jsem s ním zatím spokojený