SDHC karta
SDHC karta
Koupil sem si 4 GB SDHC kartu a notebook ji vůbec nenajde nic se nezobrazí když ji tam dám. Fungujou někomu v Toshibě SDHC karty nebo je nepodporuje a fungujou jenom SD karty? Ostatní typy karet mi fungujou
Toshiba Satellite A200 1SI C2D T5550 1.8 GHz, 2 GB RAM DDR2, 160 GB HDD, ATI HD2600 256MB, Vista Home Premium SP1
Re: 8 gb APACER SDHC karta na A200
Tak proč mně nefunguje? Podotýkám že jsem přeinstaloval windows tak jestli sem nezapomněl něco nainstalovat ale jinak fakt nevim ostatní karty jdou jen ta SDHC ne
Toshiba Satellite A200 1SI C2D T5550 1.8 GHz, 2 GB RAM DDR2, 160 GB HDD, ATI HD2600 256MB, Vista Home Premium SP1
Mne tiež nefunguju SDHC karty (mam Toshiba Satellite A210-19J, WinXP Prof. SP2). Docital som sa, ze je to problem v ovladacoch, ale adekvatne ovladace s ktorymi by som to spojazdnil som zatial nenasiel. Starsie citacky kariet podporuju vacsinou iba zastarale SD karty do 4 GB a novsie SDHC so 4 a viac GB uz zial nepodporuju.
Ked sa mi to podari spojazdnit tak dam vediet.
Inak mam SDHC kartu znacky Emtec 4 GB. Zaujimalo by, ake znacky SDHC kariet maju ti "stastnejsi" majitelia, ktorym tieto karty citacka bez problemov nacita a ci maju XP alebo Vistu?
Ked sa mi to podari spojazdnit tak dam vediet.
Inak mam SDHC kartu znacky Emtec 4 GB. Zaujimalo by, ake znacky SDHC kariet maju ti "stastnejsi" majitelia, ktorym tieto karty citacka bez problemov nacita a ci maju XP alebo Vistu?
Po instalaci SP3 me zacal notebook cist vsechny SDHC karty.
HP ProBook 470 - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 2TB HDD, 16GB RAM, Intel Core i7
Lenovo Thinkpad T430s - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 1TB HDD, 8GB RAM, Intel Core i3
Lenovo Thinkpad T420 - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 1TB HDD, 8GB RAM, Intel Core i5
Lenovo Thinkpad T430s - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 1TB HDD, 8GB RAM, Intel Core i3
Lenovo Thinkpad T420 - Windows 11 Pro - 512GB SSD, 1TB HDD, 8GB RAM, Intel Core i5
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“