Toshiba Qosmio F50
Re: Ahoj
hudasm píše:hozzy píše:Predpokladám, že OS bude určite Vista, myslíte, že bude mať zmysel nahodiť tam XP a bude korektne fungovať? Ja Vistu nechcem
já chci windows 7 ne sranda... No měly by fungovat normál ne?
Práve že ovládače nemusia byť kompatibilné...
hozzy píše:Ehm, vyjadri sa prosím ľudskejšie . Tak je tu tá možnosť nahodiť tam XP a aby to aj normal fičalo?
ano je,ale musíš například přes program nLite,tady http://www.slunecnice.cz/sw/nlite/ nejdřív integrovat Sata ovladač pro XP(samozřejmě pokud na F50 existuje a dá se ztáhnout) přímo do instalace XP.
TOSHIBA Qosmio F50-108/ C2D P8400/ 15.4" WXGA TB/ 3GB/ N9700 GTS 512MB/ 320GB
na XP nejsou od vyrobce ovladace ... btw. vsechny hry co vyjdou tento / pristi rok ti pojedou minimalne na stredni detaily ... a za 2 roky bude novy ntb.imho a nemam ho hlavne na hry ale na programovani jenom jsem chtel neco, na cem si v praci / skole muzu zahrat kdyz neni co delatnothing píše:už ste někdo přeinstalovávali visty?zajímá mě jestli dávají na výběr na kterou partition z disku se maj instalovat.chtěl bych si totiž C zmenšit na 30GB jen na systém
Snypy
to Hozzy: Ty si ale pako
nemusel sem nic kopírovat a je jasný na co reaguju.. no ne?
a hlavně si přečti pravidla fora než začneš dělat blbosti, je to hned na prvním místě!
http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=1448
nemusel sem nic kopírovat a je jasný na co reaguju.. no ne?
a hlavně si přečti pravidla fora než začneš dělat blbosti, je to hned na prvním místě!
http://notebooky-forum.notebook.cz/viewtopic.php?t=1448
ThinkPad X61 / T7300, 4GB DDR2, 320GB 7200 rpm, X3100, Windows 7 Pro.
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
- Chlebovnik
- guru
Anonym píše:nemam ho hlavne na hry ale na programovani jenom jsem chtel neco, na cem si v praci / skole muzu zahrat kdyz neni co delat
Snypy
Imho, na programovaní to není moc dobrej notebook, kvůli slabému rozlišení. Mně by to třeba docela vadilo, protože na WSXGA+ vidíš mnohem víc kódu, ale na hraní je na druhou stranu fajn. Jde o to, co je pro tebe prioritní, hry nebo programování.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
Anonym píše:na XP nejsou od vyrobce ovladace ... btw. vsechny hry co vyjdou tento / pristi rok ti pojedou minimalne na stredni detaily ... a za 2 roky bude novy ntb.imho a nemam ho hlavne na hry ale na programovani jenom jsem chtel neco, na cem si v praci / skole muzu zahrat kdyz neni co delat
Snypy
a jak si přišel na to že tam chci xp?já chci vistu,a ptám se jestli dává při instalaci vist na výběr na kterej disk chci instalovat
TOSHIBA Qosmio F50-108/ C2D P8400/ 15.4" WXGA TB/ 3GB/ N9700 GTS 512MB/ 320GB
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“