Dobryy,
cca mesiac dozadu som si kupil novy notebook. Vsetci mi odporucali Toshibu, ze je to kvaltina znacka a ze s nou nebudem mat problemy...
V cene bola aj Vista, ktoru som okamzite odinstaloval a nainstaloval som si XP so SP3. Stiahol som vsetky dostupne ovladace z toshibskej stranky a bol nadseny, ze mam novy a vykonny stroj, no nadsenie ma uz preslo...
Problem je v tom ze si lubovolne ZAMRZNE, obraz zastane, mys sa nehybe, prip. hudba zacne preskakovat na mieste. Neda sa s tym urobit nic, len podrzat dlhsie vypinac aby sa natvrdo vypol cely notebook. Zaujimave je, ze mi nezamrzol pocas hrania, pozerania filmov, atd. Ale len pri spustenom windowse, ked nemam spusteny ziadny program, prip. len Firefox alebo Mirandu.
Mam nanovo nainstalovany windows, ovladace od vyrobcu presne na moj typ a mam aj precistene registre. Pada aj tak, zo zaciatku to nebolo take zle, ale v nedelu zamrzal ako na beziacom pase a od vcera uz dokonca MRZNE tak, ze NENABEHNE ani BOOTovacia obrazokva, len sa nastartuje a hned vypne. A rozbehne sa az na nejake PIATE nastartovanie a toto je uz moc. Keby to mrzlo raz za tyzden, abo tak, tak to prezijem, ale je to denne a obavam sa, ze ho jedneho dna uz nenastartujem vobec.
Pocul som nazory, ze to blbne kvoli XP, ze s Vistou to funguje. Ale ja tam vistu nechcem a neche sa mi nanovo preinstalovavat a najme zalohovat subory.
Hladal som na forach toshiby, ohladom mojho modelu som nenasiel nic. Hladal som aj cez google a tiez nic moc.
Tak rad by som vedel, ci s tym niekto ma skusenosti a ci vobec existuje nejake riesenie, alebo tam budem musiet nahodit vistu...
Toshiba Satellite P300-133 Windows XP zamrza!
Stahni si UBCD, vypal na CD, nabootuj z nej na tom notebooku a dej nejdrive test pameti a pak nejaky zatezovy test. Kdyz to bude padat, tak ho hod na reklamaci.
Nebo se s tim neprd a hod ho tam rovnou.
Nebo se s tim neprd a hod ho tam rovnou.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Ahoj, mam tiez p300 a ked som tam dal xp sp3 tak neustale zamrzal hned po starte. Tak som znova preinstaloval ale dal som tam xp sp2 ultimate version a isiel v poho,cca od vtedy co prisiel sp3,ale dnes ked som prisiel domov a chcel som ho zapnut,tak sa nedal,skusal som aj vymenit bateriu, kontrolky pripojenia kabla vobec nesvietia,tak zajtra idem do servisu
Re: Toshiba Satellite P300-133 Windows XP zamrza!
ANDi píše:Vsetci mi odporucali Toshibu, ze je to kvaltina znacka a ze s nou nebudem mat problemy.
Bejvávalo
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
-
- občas něco napíše
Toshiba
Ahoj mam problem s preinstalovanim OS Vista na XP. XP nejde nainstalovat ani zformatovat disk a hlásí chybu na CD ,ale pritom mi to na PC jede.Navíc mi v pocítaci nejde zapnout zadnej instaler,správce zařízení a no skoro vse.Vubec si nevim rady.XP je nejlepsi OS co Windows vydal8) .Díky předem za pomoc.
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: Toshiba
Chod do biosu a tam si nastav disk do ide modu a daj boot z mechaniky alebo integruj ovladače Sata do inštalačky XPčka, moja sestra ma taku toshibu a do nej som dal XP SP3 a bez problemov to šlape, žiadne mrznutie a podebné neduhy
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“