Problémy s touchpadem
Problémy s touchpadem
Mám Toshiba Qosmio F50-108 a mám problémy s touchpadem, nefunguje mi vypínání (FN + F9). Donedávna to ještě šlo v pohodě. Neukazuje se mi ani ze se vypina nebo zapina tak jako ti bylo po stisknutí kombinace techot klaves videt. Porád zustává zapnut.
Re: Problémy s touchpadem
Zdenny7 píše:Mám Toshiba Qosmio F50-108 a mám problémy s touchpadem, nefunguje mi vypínání (FN + F9). Donedávna to ještě šlo v pohodě. Neukazuje se mi ani ze se vypina nebo zapina tak jako ti bylo po stisknutí kombinace techot klaves videt. Porád zustává zapnut.
Dobrý den, mám zcela opačný problém.Vlastním notebook Toshiba SatelliteL300-L300D a touchpad jsem pomocí FN+F9 vypnula,ale bohužel už mi nejde zpět zapnout.V nastavení to vypadá,že tam snad ani nikdy nebyl .Co ted s tím.Opravdu se nenajde nikdo,kdo by poradil?
a je to synaptics touchpad? tam jde nastavit v options např. jiná klávesová zkratka nebo předpokládám že vypínáte touchpad když připojíte myš, Synpatic touchapdy mají možnost při připojení jiného zařízení typu myš automaticky vypnout touchpad.
FSC Amilo Pi-2530 (C2D T9300 2,5GHz. 4GB RAM, 500GB HDD, Radeon X2300HD)
Thinkpad T40 (Pentium M 1,5GHz, 1,5GB RAM, 40GB HDD, Radeon Mobility 7500)
Toshiba Satellite S-3004 (P3 1GHz, 256MB RAM, 40GB HDD, GF2 Go!)
Thinkpad T40 (Pentium M 1,5GHz, 1,5GB RAM, 40GB HDD, Radeon Mobility 7500)
Toshiba Satellite S-3004 (P3 1GHz, 256MB RAM, 40GB HDD, GF2 Go!)
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“