ahojte kupil som si tento book
http://www.alza.sk/toshiba-tecra-a10-11m-d99291.htm
mam na nom zatial vistu skusal som nainstalovat fifu 2008 spustil som a ide dobre ale obcas a dost casto uplne spomali hru ako keby padlo fps kludne aj na 5sekund a potom zasa normal kamos ma asus a grafiki ati1100 express tusim a toto mu nerobi co som videl ide mu to v pohode dalsia vec ked hram tu fifu tak nepocujem ze by siel dako rychlejsie vetrak jedina vec ze ide teplejsi vzduch odtial , dalsia vec stiahol som program asi speedfan a teplotu cpu mi pri tej fife ukazovalo okolo 55C uz tam bola daka picovinka ze je to kriticke, este by som chcel pozret teplotu grafiky ale neviem ako mohli by ste mi poradit? ked to preinstalujem na xp pojde mi to lepsie?
a ked hram tak nalavo od touchpadu uz citim tiez ze je to teplejsie troska prosim help a odpovedzte mi na co najviac otazok diki ....
PROSIM HELP TECRA
problem bych videl zde:
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=19565
vic nema smysl resit , mej se chlapce
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=19565
vic nema smysl resit , mej se chlapce
Samsung 730U
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
(i5 3337U; 8GB RAM; Radeon HD 8570M; 480GB SSD; Win8.1 x64)
Neviem ako j ta hra narocna ale MHD4500 dokaze plynule rozbehat COD4, Unreal Tournament 3, Bioshock a podobne. (Len tam treba mat poradne poriadok v OS ,aktualizovane a soravne nastavene)
a to , ze ti fuka pri hre teplejsi vzduch je teda zistenie za milion( cudujem sa , ze zato nedostanes nobelovu cenu)
Kazdopadne A10 sa tu uz preberala taktiez aj hry ci HW(ktory je v tom book takze nevydim zmysel tohto vlakna)
a to , ze ti fuka pri hre teplejsi vzduch je teda zistenie za milion( cudujem sa , ze zato nedostanes nobelovu cenu)
Kazdopadne A10 sa tu uz preberala taktiez aj hry ci HW(ktory je v tom book takze nevydim zmysel tohto vlakna)
este raz a zamyslite sa co poviete chcem vediet ci neni problem s chladenim preto sa nato pytam 1.ako zistim teplotu na tom notebooku grafiky a aka by mala byt idealna teplota...?
2. idealna teplota procesora? speed fan hodil 55 neni to dost? a okrem toho v tom programe sa neda nastavit ten vetrak ako keby tam ani nebol ...
3.pomoze mi daco ked zmenim vistu na xp?
4.ako je mozene ze kamaratovi to na tej horsej grafike ati 1100 express ide lepsie ?
5.ako zistim ci ide spravne ten vetrak?
dakujem
2. idealna teplota procesora? speed fan hodil 55 neni to dost? a okrem toho v tom programe sa neda nastavit ten vetrak ako keby tam ani nebol ...
3.pomoze mi daco ked zmenim vistu na xp?
4.ako je mozene ze kamaratovi to na tej horsej grafike ati 1100 express ide lepsie ?
5.ako zistim ci ide spravne ten vetrak?
dakujem
Mas tam predinstalovany program TOSHIBA-Diagnosticky nastroj vykonu chlazeni (skus ho pouzit)
Speedfan nedokaze riadit vetrak v tomto booku(ako bez upravy v ziadnom) Trosku sa to da ovplyvnit v power manazeri Toshiba (mas tam profil chlazeni)
A teplota pokial j to v zatazi tak je to docela normalne (Mne tecra M10 sa zahriala na cca. 60C max v zatazi toto ma len IGP grafku takze by to mohlo odpovidat)
To preco mu ide ta hra lepsie moze mat vela vysvetleni (OS,ovladace,procesy na pozadi ma to inak nastavene atd.)
Speedfan nedokaze riadit vetrak v tomto booku(ako bez upravy v ziadnom) Trosku sa to da ovplyvnit v power manazeri Toshiba (mas tam profil chlazeni)
A teplota pokial j to v zatazi tak je to docela normalne (Mne tecra M10 sa zahriala na cca. 60C max v zatazi toto ma len IGP grafku takze by to mohlo odpovidat)
To preco mu ide ta hra lepsie moze mat vela vysvetleni (OS,ovladace,procesy na pozadi ma to inak nastavene atd.)
polo s os som nic nerobil je to cisto nove je tam vista busiines...
a ohladom tej nobelovej ceny myslel som si ze ten vetrak by mal ist rychlejsie zeby odtial mal ist rychlejsie ten teply vzduch a nie ze by odtial pojde len teplesi vzduch ... troska rofl
EDIT by polo : Neurazaj userov,nepouzivaj nadavky,nepis dva posty pod sebou a trosku rozmyslaj kym sa nieco spytas !
a ohladom tej nobelovej ceny myslel som si ze ten vetrak by mal ist rychlejsie zeby odtial mal ist rychlejsie ten teply vzduch a nie ze by odtial pojde len teplesi vzduch ... troska rofl
EDIT by polo : Neurazaj userov,nepouzivaj nadavky,nepis dva posty pod sebou a trosku rozmyslaj kym sa nieco spytas !
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“