Zdravim,
stala se mi mensi nehoda, mel jsem na pokoji party+ a vy+lil se mi panak finske na klavesnici. Ted mi blbne klavesnice, kdy+z zmacknU tlacitko y+psilon, tak mi to napise vedle toho krizek, kdy+z zmackn pismenko u, tak mi to cely+ text preskoci.
Poradte prosim co s tim? Servis nebo nejaky+ rozebrani? Notas mam jest v zaruce, ale na tohle ji asi neuplatnim.
Na kolik cca muze vy+jit oprava? Diky+ za odpovedi.
Finska vodka na Toshibe
Mel sis hned zahrat Crysis nebo GTA 4, urco by sly na maximalni detaily
Zaruku uplatnit nemuzes a opravu by sis musel zaplatit sam. Orientacni cena opravy je kolem 2000Kc.
Jestli nemas nejake peceti na notebooku, tak doporucuji notebook rozebrat a klavesnici vycistit + vycistit plosny spoj.
Zaruku uplatnit nemuzes a opravu by sis musel zaplatit sam. Orientacni cena opravy je kolem 2000Kc.
Jestli nemas nejake peceti na notebooku, tak doporucuji notebook rozebrat a klavesnici vycistit + vycistit plosny spoj.
Asus ROG Strix G18
-
- občas něco napíše
Finská vodka
Finská vodka by měl být čistý líh s vodou, pokud nebyla ochucená. Takže se divím, že po vyschnutí jsou nějaké problémy.
Toshiba Satellite A300-1MM Intel T3200 Dual Core 2,0GHz, 3GB RAM, 250GB HDD, integrovaná grafika Intel GMA 4500M, Vista Home Premium 32bit
To, co říkáme o druhých nejvíce vypovídá o nás samotných.
To, co říkáme o druhých nejvíce vypovídá o nás samotných.
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“