Zdravím,
Qosmio F50 mám asi od září a posledních pár měsíců mi to začalo dělat nepříjemnou věc. Po nějaké době strávené brouzdáním na internetu (zpravidla tak 20-30 minut, někdy ovšem i po třech minutách) se mi zasekne internet a nelze nijak zprovoznit, leda restartováním počítače. Dělalo mi to v každém prohlížeči, tak jsem si říkal, že to bude asi vir. Projel jsem to třemi různými antiviry a žádný nic nenašel. Firewall jsem zkoušel taky vypnout, nic nepomohlo. Tak jsem se rozhodl, že počítač zformátuju a bude klid, ale ejhle, ani zformátování systémového disku nepomohlo...tak se ptám, jestli s něčím podobným nemáte zkušenosti, případně, co bych ještě mohl vyzkoušet udělat. Je to opravdu nepříjemný problém a já už nevím, jak jinak ho zkusit vyřešit. Předem děkuji za odpověď(i).
Qosmio F50 - problém s internetovým připojením
-
- občas něco napíše
podobny problem sem mel.pri prechodu z rezimu spanku.bud se pocitac pripojil k netu a za pet minut nic nebo se nepripojil vubec(wifi).na vine bylo hamachi ktere byl nastavene jako primarni sit...takze jsem ho zakazal a vsechno v pohode.jinak muzes vyzkouset service pack 2 pro vistu ktery nedavno vysel.-resi i nejake problemy s internetovym pripojenim)
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“