zamrzání za běhu
-
- občas něco napíše
zamrzání za běhu
Zdravím, před pár dny jsem si pořídil notebook Satellite A300D-213, všechno fungovalo jako mělo, ale dnes se mi už potřetí během chodu kompletně seknul, kdy jsem musel vyndat baterku, abych ho alespon vypnul. Prostě najednou zhasl obraz a svítit zůstala jen dioda indikující zapnutej notas, případně když byl zapojenej do sítě tak i baterka nabíjení. Nic novýho jsem neinstaloval, tak vážně nevím co s tím může být. dík za pomoc
-
- občas něco napíše
zamrzání za běhu
i to je samozřejmě možný, ale nevím jak by se tam dostal. NOD mi nic nehlásil, žádný webovky pochybnýho charakteru taky nenavštěvuju, takže těžko říct. ted to třeba už pár hodin ani jednou neudělalo, stáhnul jsem zrovna SP2, tak to možná opravil servicepack nebo je to fakt ten virus a jen není proted aktivní...fakt nevm
-
- občas něco napíše
zamrzání za běhu
ok, díky za radu.zatím zkusím počkat, jak se to bude chovat, ale snad to bude OK. každopádně jestli je to virus, tak jsem asi zlomil rekord v rychlosti zavirování počítače...tři dny starej notas a hned virus
-
- občas něco napíše
zamrzání za běhu
tak SP2 rozhodně nepomohl. včera celý odpoledne bez sebemenšího problému, ale teď ráno většinou ani nenabootuju, HDD ani neškytne...když se mi pak jednou povedlo nabootovat, hodil jsem tam Spy Emergency 09 (mám s ním teda dobrý zkušenosti), ale stihlo to najít akorát několik tracking cookie a pak zas zhasl displej a HDD mrtvý. fakt nevím co s tím, o data mi nejde, ale takhle to ani zformátovat nemůžu..
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“