Vyriešené.
Má to 16 mega farieb. 23. strana dole
Toshiba U400
S tim udavanim barev je to tak "vychcane", ze obe informace jsou spravne
Ten TN panel opravdu zobrazi jen 256 tisic barev, ale umi jich vyrobit az 16,2 milionu tak, ze rychle blikaji dve barvy a dohromady je oko vnima jako jinou. Ale snad vsechny normalni notebooky maji TN panely.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ten TN panel opravdu zobrazi jen 256 tisic barev, ale umi jich vyrobit az 16,2 milionu tak, ze rychle blikaji dve barvy a dohromady je oko vnima jako jinou. Ale snad vsechny normalni notebooky maji TN panely.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Mam rovnaky problem ako Hu Hugen a to rovno s dvoma naraz kupovanymi kuskami U400-20T. Bateria pise opotrebenie 20% aj po niekolkych nabitiach, realna vydrz surfovania cez Wifi je 1:40, prehravanie filmu vydrzi rovnako. Preto by ma zaujimalo ci si to riesil reklamaciou a ci si aj uspel. Inak s notebookom som zatial maximalne spokojny, uzivam ho cca 2 tyzdne.
Ahoj, kupil som si tento book toshiba satellite pro U400, a co ma hneva je to ze ked odpojim v jeden den adapter prec, a na druhy zapnem tak mi svieti kotrolka nabijania, a nabija cca 5-7 percent, mam vypnute usb sleep and charge, cize ked ho tri dni necham odpojeny tak budem mat o 20 percent mensiu kapacitu? co to sposobuje? lebo prichadzam o cykly a neviem co sposobuje to znizenie kapacity. To ze v baterke prebiehaju tie chemicke reakcie viem, ale zeby to az tolko zralo? Az sa vam nieco podobne vyskytlo pls napiste ![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
No takze ja som bol NB reklamovat. Bateriu mi vymenili na zaklade opotrebenia (nie na zaklade slabej vydrze, oni ako servis ani nemaju udaj od Toshiby o vydrzi), ktore mohlo byt podla nich sposobene statim v sklade mesiac a pol od vyroby (to sa mi zda ale trochu blbost, skor by som povedal vyrobna chyba) Nova bateria ma kapacitu 47700mWh pri plnom nabiti, opotrebenie samozrejme 0%. Po troch nabitiach vydrzal na Wifine 2:05 co sa mi zda stale malo (uspokojil by som sa s 2:30) Myslite ze to moze byt sposobene pouzitym OS? Ja mam XP SP3, planujem coskoro skusit Win7.
Trocha ma hneva ale doba nabijania. Aj so starou aj s terajsou bateriou sa nabija 2:10 a to sposobom ze po 90% sa nabije za cca 1:10 a zvysnych 10% sa dobija dalsiu hodinu. Je to normalne?
Trocha ma hneva ale doba nabijania. Aj so starou aj s terajsou bateriou sa nabija 2:10 a to sposobom ze po 90% sa nabije za cca 1:10 a zvysnych 10% sa dobija dalsiu hodinu. Je to normalne?
-
- občas něco napíše
slot Bridge Media
Mám takový hodně hloupý a amatérský dotaz.Chtěl jsem se zeptat jaký adaptér pro paměťové karty je vhodný pro tento notes Toshiba U400? Používám převážně MicroSD a Memory Stick PRO DUO a na oba typy karet je daný slot Bridge Media "široký" a nevím jaký je správný adaptér do tohoto slotu a pro tento typ karet.
Děkuji Vám za odpověď.
Děkuji Vám za odpověď.
No na microSD pouzivaj normalne adapter na SD kartu, na tu druhu ti neporadim.
No a teraz ja:
Minuly tyzden som nahodil Win7 profi. Drivre som musel doinstalovat len Bluetooth stack a Synaptics touchpad (inak nescroloval). Fici velmi slusne. Ale par problemov predsalen je:
-neukazuje mi zmenu hlasitosti, to vyskakovacie okno v strede displeja
-nefunguju prve dve multimedialne klavesy a nedaju sa ani konfigurovat
-nedaju sa mi prepinat rezimy napajania funkcnou klavesou (prvy den to slo, zrazu prestalo)
Aplikacie na toto vsetko som nainstaloval standardne z Visty, vsetko ostatne fiunguje super, dokonca aj multimedialne klavesy idu vo Winampe bez spustania WMP, ale to bude zrejme chybajucim driverom na tie klavesy.
Vydrz baterie oproti XP sa v podstate nezmenila, stale cca 2:10 bezna praca na wifi alebo filmy. Este sa ale musim pohrat s nastaveniami napajacich rezimov, ktore su dost obsiahle. Dufam ze ked vydu ovladace a aplikacie na WIN7 pre toshiby tak bude vsetko OK.
No a teraz ja:
Minuly tyzden som nahodil Win7 profi. Drivre som musel doinstalovat len Bluetooth stack a Synaptics touchpad (inak nescroloval). Fici velmi slusne. Ale par problemov predsalen je:
-neukazuje mi zmenu hlasitosti, to vyskakovacie okno v strede displeja
-nefunguju prve dve multimedialne klavesy a nedaju sa ani konfigurovat
-nedaju sa mi prepinat rezimy napajania funkcnou klavesou (prvy den to slo, zrazu prestalo)
Aplikacie na toto vsetko som nainstaloval standardne z Visty, vsetko ostatne fiunguje super, dokonca aj multimedialne klavesy idu vo Winampe bez spustania WMP, ale to bude zrejme chybajucim driverom na tie klavesy.
Vydrz baterie oproti XP sa v podstate nezmenila, stale cca 2:10 bezna praca na wifi alebo filmy. Este sa ale musim pohrat s nastaveniami napajacich rezimov, ktore su dost obsiahle. Dufam ze ked vydu ovladace a aplikacie na WIN7 pre toshiby tak bude vsetko OK.
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“