Toshiba satellite L300 umrel?

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
Radoslav
občas něco napíše

Toshiba satellite L300 umrel?

Příspěvekod Radoslav » 13 lis 2009 21:24

Stalo sa mi ze nedokazem vobec rozbehnut notebook,bol som v miestnom servise,kde mi bolo oznamene,bez rozoberania,ze zdroj pri pripojeny ide do skratu....zdroj je v poriadku bol skusani na inom stroji.
Ma niekto skusenost s takymto stavom ,skor nez ho zacnem notebook rozoberat a pozriem dnu.
Dotaz na Toshiba servis znel ohladne motherboardu....kde mi povedali cenu novej.....co ak je chyba len banalna,a nie je nutne menit dosku...prosim o radu

dakujem

Radoslav
občas něco napíše

Příspěvekod Radoslav » 14 lis 2009 17:45

takze som ho otvoril a nic viditelne poskodene som nenasiel....notebook stal 12000.......oprava ,teda motherboard ma vyjde na 8100 sk......mam to dat spravit,.....je to 1 rocný stroj tesne po zaruke.....dakujem za radu

MaTToS
guru

Příspěvekod MaTToS » 14 lis 2009 18:59

Oprava prevysujuca 50% ceny noveho zariadenie je nerentabilna takze nepotesim ta ale urcite by som to neopravoval , skus mi priblizit ako 1 rocny notebook moze byt tesne po zaruke kedze Toshiba pokial viem aj Firmam poskytuje 24mesacnu dlzku zaruky .
Alebo si to kupil pouzite ? No kazdopadne pravidlo 50% ceny notebooku plati a jednoznacne do takejto opravy by som nesiel nakolko novy a mozno aj lepsi notebook kupis za 12 000 cize nehrozi platit 8100 za stary -
A este stale mas sancu z tej nefunkcnej toshiby predat nejake komponenty ako LCD, baterku , RAMky, procesor, pevny disk, opticku mechaniku a zbytok vyhodit nakolko ta oprava je neskutocne draha na taky Low end ako L300rada
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .

Radoslav
občas něco napíše

Příspěvekod Radoslav » 14 lis 2009 19:07

Fajn za radu,kupoval som ho v Pekingu....a je mi to luto vyhadzovat....

Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“