media s operacnim systemem
media s operacnim systemem
Ahoj. Jednim z adeptu na muj novy notebook je i U500-17F. Kdyz jsem si zacala zjistovat jestli jsou soucasti i instalacni media s operacnim systemem (ktery zaplatim, tak mi to prijde jako samozrejmost) bylo mi odpovezeno, ze takto to jiz nefunguje a po prvnim zapnuti notebooku budu vyzvana k vlozeni media do vypalovacky a takto si vytvorim potrebne instalacky. Muzete mi prosim nekdo z praxe potvrdit, ze to tak opravdu je a ze z takto vytvoreneho media nainstaluju operacni system i po vymene disku (napriklad po havarii, pripadne po vymene za vetsi). Predem dekuji za jakoukoliv odpoved.
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Re: media s operacnim systemem
Ked prvi krat zapneš notbuk tak sa ti spusti inštalacia zo skritej particii na hdd, po nainštalovani systemu si vytvoriš na media DVD obraz os v notbuku kakzvane recoveryDVD, k notbuku maš aj navod a ten si vo vlastnom zaujme prečitaj lebo tam je o tom napisane, keby ti hdd skolaboval tak maš z čoho nainštalovat os
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
inštalačné CD alebo DVD máš iba čistý systém...recovery DVD obsahuje aj operačný systém + ovládače + softy pre tvoj NB od Toshiby...nainštalovaním z Recovery,sa už nemusíš trápiť ďalším hľadaním driverov na nete,všetko to máš už recovery nainštalované...
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station
-
- občas něco napíše
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“