Mám starší notebook Toshibu Qosmio F50 - gk Geforce 9700M GTS
Když se pokusím stáhnout nové ovladače Verde http://www.nvidia.co.uk/object/notebook ... er-uk.html ,
tak mi to nepustí k instalaci kůli nekompatibilitě - přitom ta moje gk tam je uvedená.
Pamatuju si, že už někdy cca rok a půl zpět to nešlo aktualizovat, nevíte někdo proč?
Ovladače GK
-
- občas něco napíše
Pro rychlejší radu by bylo dobré napsat jaké Windows tam máš a jak to instaluješ
Podle ovladačů bych to typoval na Vistu 32bit , zkus ručně rozbalení a následně ručně dat aktualizovat a následně ukázat cestu ke složce s rozbaleným ovladačem.
Podle ovladačů bych to typoval na Vistu 32bit , zkus ručně rozbalení a následně ručně dat aktualizovat a následně ukázat cestu ke složce s rozbaleným ovladačem.
i7-3960x , 4x4GB DDR3 1600Mhz , GAINWARD GTX670 2GB , SSD 240GB Pci-e + 3x 2TB Samsung , 24“ Samsung
ROUTER: Belkin N600 HD
iPhone 5 16GB
BAZAR = Prodávám také jinde
ROUTER: Belkin N600 HD
iPhone 5 16GB
BAZAR = Prodávám také jinde
-
- občas něco napíše
PcBuh píše:Pro rychlejší radu by bylo dobré napsat jaké Windows tam máš a jak to instaluješ
Jo trefil jsi Vista 32 Home Premium SP2.
Jakeko-li stahnu ovladače na tu grafarnu tak mi piše ten program při rozpoznavaní že nemam kompatibilni hardware a při tom tu grafiku to podporuje ten ovladač Momentalně tam mam 280.26 verzi.
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“