TOSHIBA - kvalita?
TOSHIBA - kvalita?
Chcystam se pritelkyni koupit starsi notebook znacky Toshiba, rad bych se zeptal jak na tom jsou s kvalitou zpracovani. Napr. jestli jsou lepsi nez Acer nap. horsi nez Dell, uvitam i vase soucasne zkusenosti s touto znackou.
Diky za reakce
Diky za reakce
Podla mna by sa hodilo napisat konkretny model, kt. mas vybraty a potom zacat rozoberat taketo veci. inak ja som so svojou toshibou spokojny, akurat kamarat ho mal v servise cely mesiac (to bola asi chyba konkr. servisu, lebo mu tam este odpalili zakladovku, ale nakoniec vsetko vymenili za nove a uz je to ok )
no tak já mám svůj stroj v pořádku a jsem s ním vcelku spokojený až na tu výdrž baterie to mě fakt s..e...
jinak bratr měl toshibu P100 a 4x mu praskl plast u displeje na tom samém místě, tak mu naštěstí vrátili penízky, říkal, že toshibu už nikdy
jo a acer vyhoď (ty nové modely aspire vypadají jak toustovače )
dell je luxus, brzo ho snad budu objednávat
myslím si že přítelkyni by se více líbilo tohle: http://hp.gigacomputer.cz/cs/zbozi/1375 ... 018ea.html , ta moje je z toho hotová a včera do mě hustila asi hodinu v kuse ať jí ho koupím
jinak bratr měl toshibu P100 a 4x mu praskl plast u displeje na tom samém místě, tak mu naštěstí vrátili penízky, říkal, že toshibu už nikdy
jo a acer vyhoď (ty nové modely aspire vypadají jak toustovače )
dell je luxus, brzo ho snad budu objednávat
myslím si že přítelkyni by se více líbilo tohle: http://hp.gigacomputer.cz/cs/zbozi/1375 ... 018ea.html , ta moje je z toho hotová a včera do mě hustila asi hodinu v kuse ať jí ho koupím
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
já už svojí "popelnici" mám taky skoro půl roku a drží jako přilepená...používám každý den (ráno zapnu a jede až do noci) jo ale P100 neměla popelnicové otevírání, ale klasické a to bylo na sílu
DELL VOSTRO 1500
+ external WD3200BEVT
+ external WD3200BEVT
Myslím že celkové designové provedení je super, ale co se týče kvality, není to zas uplně nejlepší, mohl bych vyprávět. Viděl sem osobně v nebližší době 5 ks a žádnej zázrak to zas uplně nebyl. Ale zase člověk dostane poměrně výkonou mašinu za slušné peníze
Notebook - TOSHIBA Satellite A200-202/ C2D T5450/ 15.4" WXGA TB/ 2GB/ A2600 256MB/ 200GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ CAM/ VIS HP
chlapi, jsem uplně z toshiby znechucenej...mám už druhej a zase problémy. Když jsem volal to servisu, nějakej technik mi povidá, že řada A200 jsou nejvíc poruchový a že sou špatný základovky. Takže skutečně paráda. Doporučoval řadu sattelite vynechat a jít raději do vyšší.
Notebook - TOSHIBA Satellite A200-202/ C2D T5450/ 15.4" WXGA TB/ 2GB/ A2600 256MB/ 200GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ CAM/ VIS HP
Mam Toshibu uz skoro dva roky a po zkusenostech se servisem vim jiste, ze je to muj posledni vyrobek teto znacky. Takovy amaterismus jsem jeste nezazil. Vymenili MB (odeslo neco s napajenim), ale vubec neotestovali funknost, takze NTB musel do servisu znova, protoze se ukazalo, ze soudruzi pouzili nevhodny bios, ktery s nicim nekomunikoval. Dale opravili neco, co se zavadou vubec nesouviselo a chteli to nauctovat, po oprave nesedelo licovani na strane NTB (spatne prisroubovane). Des bes.
Mě na tom prvnim měnili grafiku a problém s mrznutím to nevyřešilo. Ještě navíc mi ho škrábli na víku, pač když to otočili, jezdili s nim asi po stole... No a pak to také blbě spasovali, na levé straně mi málem prasknul kus plastu, musel sem to namáčknout nazpátek
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“