Jaké máte zkušenosti, výkon apod....
Díky zvažuji koupi.
Toshiba SatA200-1SI
Re: Toshiba SatA200-1SI
Já ho mám a z hlediska výkonu je to super mašina ale pro vistu sem si musel dokoupit další 1 GB RAM jinak grafika taky super hraju na tom na maximální rozlišení a střední detaily úplně plynule bez sekání i Crysis a nebo NFS pro street na plny rozlišení a maximální detaily.Jenom mi trochu vadí že se pořád zapíná větráček sem myslel že aspoň když nic nebudu dělat tak bude zticha ale každou chvilu si odfoukne
Toshiba Satellite A200 1SI C2D T5550 1.8 GHz, 2 GB RAM DDR2, 160 GB HDD, ATI HD2600 256MB, Vista Home Premium SP1
normálně to dole odšroubuješ a odděláš krytku ramky a vytáhneš obě 512 a nahradíš je dvěma 1024 a zaklapneš zpátky a zašroubuješ. a jedeš
jo a záruku neztratíš
jo a záruku neztratíš
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
Snad zas taková lama nejsem, s notebookama zkušenost nemám, ale už jsem nějakou tu elektroniku rozebral i složil (bez nějakých složitějšío zásahů teda, jednalo se většinou o vyčištění)
Jinak, je mezi so-dimm paměťma nějakej rozdíl(nebavím se teď jestli je to sdr, ddr, nebo ddr2, ani o frekvencích, to bych samozřejmě dodržel podle specifikace notebooku), protože jsem našel vnějakým e-shopu(paměť určená pro notebooky toshiba), proto se raději jako lama zeptám Předpokládám, že jsou vzájemně kompatibilní.Dík
Jinak, je mezi so-dimm paměťma nějakej rozdíl(nebavím se teď jestli je to sdr, ddr, nebo ddr2, ani o frekvencích, to bych samozřejmě dodržel podle specifikace notebooku), protože jsem našel vnějakým e-shopu(paměť určená pro notebooky toshiba), proto se raději jako lama zeptám Předpokládám, že jsou vzájemně kompatibilní.Dík
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“