Ahoj
Měla bych na vás prosbičku, moc se nevyznám, a tak bych potřebovala zjistit jestli u notebooku TOSHIBA Satellite A210-15K kde je Microsoft Windows Vista Home Premium je možné přeinstalování na Windows XP?
Děkuju vám za každou radu....Moc mi pomůžete
Jo a myslíte že to bude kdyžtak chodit bez problému??
A ještě jeden dotázek: Pokud je přeinstalování možné, můžete mi prosím napsat postup? Já bych opravdu nevěděla jak...Moc vám všem děkuju...
TOSHIBA Satellite A210-15K
TOSHIBA Satellite A210-15K
Naposledy upravil(a) Terry dne 06 úno 2008 19:58, celkem upraveno 1 x.
No hlavně musí sehnat ovladače
Já ale nevidím důvod proč degradovat systém z Vist na staré XP. Visty jsou mnohem pohodlnější, nakecá se kvůli nim spousta nesmyslů a lidi to pak blbne. Já jsem s Vistama spokojen a do XP bych už nešel. Nakonec během dvou let budou mít Visty všichni. Také jsem měl strach s kompatibilitou, ale není to tak strašné, navíc proč používat staré verze aplikací, když jsou nové přímo pro Visty?
Já ale nevidím důvod proč degradovat systém z Vist na staré XP. Visty jsou mnohem pohodlnější, nakecá se kvůli nim spousta nesmyslů a lidi to pak blbne. Já jsem s Vistama spokojen a do XP bych už nešel. Nakonec během dvou let budou mít Visty všichni. Také jsem měl strach s kompatibilitou, ale není to tak strašné, navíc proč používat staré verze aplikací, když jsou nové přímo pro Visty?
Notebook - TOSHIBA Satellite A200-202/ C2D T5450/ 15.4" WXGA TB/ 2GB/ A2600 256MB/ 200GB 5.4k/ DVD±RW/ WF/ BT/ CAM/ VIS HP
Já sem s Vistama taky naprosto spokojenej teď když sem si už stáhnul i oficiální service pack 1 který teda ještě není normálně přístupný ale jednim fíglem se k němu už dá dostat tak je to paráda zrychlení systému je hodně znatelny a na XP už bych nepřešel ani za nic
Toshiba Satellite A200 1SI C2D T5550 1.8 GHz, 2 GB RAM DDR2, 160 GB HDD, ATI HD2600 256MB, Vista Home Premium SP1
Re: ..
Podívej se do sekce operační systémy windows vista a tam service pack už sem to tam psal a fakt to funguje tak bych si pospíšil aby to microsoft brzo nezatrhl
Toshiba Satellite A200 1SI C2D T5550 1.8 GHz, 2 GB RAM DDR2, 160 GB HDD, ATI HD2600 256MB, Vista Home Premium SP1
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“