Satellite P200-1BA - instalace XP Pro

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
zipper
občas něco napíše

Satellite P200-1BA - instalace XP Pro

Příspěvekod zipper » 07 úno 2008 21:04

Zdravím, s W Vista jsem nebyl schopen se zkamarádit, takže jsem se rozhodl pro instalaci XP. Zatím celkem bez problémů (až na 1,5GB partition, po jejímž smazání sem musel začít od začátku), ale do budoucna se bojím trochu Fn kláves. Na Toshibáckých stránkách jsem našel pouze Fn+F5 a F9, zbytek nic. Poradí někdo, jak to rozjet? Dále mám nějaké otazníčky v HW, pokud se jich nezbavím, napíšu, co to je, teď z hlavy nevím, píšu a jiném ntb. Potřebuji hlavně přepínač wifi/bt/nic/všechno, jas LCD. Zbytek oželím.

Dále, budu potřebovat nějaké drivery pro HD DVD mechaniku, nebo si to win nějak ošéfujou sami? Použil jsem XP Reloaded, co jsem našel zde na fóru.

A poslední otázka, po nainstalování Bluetooth monitor mi BT pojede dobře, nebo je třeba ještě nějaké drivery instalovat? A nevyřeší BT monitor (stažený z toshiby) problém Fn+F8?

Díky za odpovědi.

nano
píše často

Příspěvekod nano » 08 úno 2008 09:19

najdi na stranke toshiby utilitu HOTKEY alebo nieco podobne, to je pre FN+*
Lenovo ThinkPad Edge E320

zipper
občas něco napíše

Příspěvekod zipper » 08 úno 2008 22:12

Hotkey je jen pro FN+F3/F4. Bios dodal podporu Fn+Esc, Fn+F6/F7. Další problém je hlasitost - netuším, jak nahlas to je. S biosem pro visty jsem to viděl. Vlastně Fn klávesy nic nezobrazují. ěkteré fungují, ale nic neozbrazí. Klíčová pro mě je Fn+F8 (BT/wifi/nic/oboje) a F5 (LCD/CRT/...).

Ovladač pro BT lze vzít z jiného modelu P200, teprve poté má smysl instalovat BT moonitor.

Suma sumárum, chybí mi podpora Fn+F1/F2/F5/F8, nikde jinde není vidět prováděná operace s Fn :(

zipper
občas něco napíše

Příspěvekod zipper » 08 úno 2008 23:02

Tááákže, Toshiba Power Saver vyřeší všechny problémy. Předtím nainstalovány Hotkey Utility a Touchpad onn/off. Poté Power Saver a od té doby se zobrazují popisky při použití Fn kombinací. Snad to někomu pomůže. Jediná drobnost, která mi tedy zbyla je hlasitost, která ve Vistách byla ok.

Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“