Ovladani hlasitosti A200 13R
Ovladani hlasitosti A200 13R
Kdyz jsem si nainstaloval XP a stahl driver na zvuk, tak mi pro toceni ovladacim koleckem hlasitosti dela zvuk co chce. Tocim na jednu stranu a on se zesiluje, pak trochu zeslabi, potom zas hodne zesili,... Nevite cim to muze byt a jak tu zavadu odstranit?
Tak Vám skáču do řeči.. kde seženu veškeré ovladače na tento model? Chci ho přeformátovat a hodit tam Visty Bussiness edici.
Je to tahle A200-13R a našel jsem jen ovladače na A200-ST2042 a na A200-ST2041, to možná budou nějaká hromadná označení ne?
Tak mi sem někdo hoďte link pls... dík
Je to tahle A200-13R a našel jsem jen ovladače na A200-ST2042 a na A200-ST2041, to možná budou nějaká hromadná označení ne?
Tak mi sem někdo hoďte link pls... dík
Toshiba Tecra A10-11M
Intel Core 2 Duo P8400, 2,26 GHz
Intel GMA X4500HD
3072 MB (DDRII, 800Mhz)
MS Windows 7 Professional 32bit
Intel Core 2 Duo P8400, 2,26 GHz
Intel GMA X4500HD
3072 MB (DDRII, 800Mhz)
MS Windows 7 Professional 32bit
to Verxes: Ja vsechny ovladace stahuju z oficialniho webu Toshiby.
A ted jeste k te hlasitosti. Nainstaloval jsem misto XP Visty Business, stahl ovladac na zvuk a tesil se, ze nastavovani hlasitosti bude chodit uz v pohode. A ono hov*o. Proste porad si ta hlasitost skace jak chce. Myslite, ze by to bylo na reklamaci? Notas mam mozna tak pul roku...
A ted jeste k te hlasitosti. Nainstaloval jsem misto XP Visty Business, stahl ovladac na zvuk a tesil se, ze nastavovani hlasitosti bude chodit uz v pohode. A ono hov*o. Proste porad si ta hlasitost skace jak chce. Myslite, ze by to bylo na reklamaci? Notas mam mozna tak pul roku...
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“