Toshiba Tecra S5-13D - názory, zkušenosti?

notebooky Dynabook a Toshiba (Satellite, Portégé, Tecra, Qosmio, Libretto) a vše kolem nich
Mishus
občas něco napíše

Toshiba Tecra S5-13D - názory, zkušenosti?

Příspěvekod Mishus » 23 dub 2008 18:51

Ahoj, zajímalo by mě co říkáte na tento nb http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50724
jeho kvalitu, odolnost, co může zvládnout graf. karta, zda-li je vhodný na přenášení- jeho kvalita šasi, potřebuji nb, ukterého nebude vadit časté nošení, ale zároveň menší display nechci( ani větší), pak na net, filmy, sem tam hry ( nehraju hry typu CoD4 a crysis...) budu vděčná za jakýkoliv názor :-)

RS11
píše často

Příspěvekod RS11 » 23 dub 2008 18:56

Tecra je k přenášení přímo určená, ale s těma hrama bych moc nepočítal (je to základní grafika)....
Lenovo ThinkPad T420i

Mishus
občas něco napíše

Příspěvekod Mishus » 23 dub 2008 19:03

noo takhle netrávim u hraní her celý dny, případně mám k dispozici PS2, ale spíš mi jde o to když budu na koleji, jestli by šli spustit sims 2 ( případně 3- netušim jaký to má nároky...?) či silent hill(i ten novější...?) ale neni to alfou a omegou výběru nb.. jen spíš tak pro orientaci by mě zajímalo co to spustí .... a hlavně ho budu přenášet, ale zase mám dost kvalitní batoh s dobrou výstuží...

polo

Příspěvekod polo » 23 dub 2008 20:05

Tie hry to zvladne uplne v pohode ta nvs130 je GE8400G ale od Geforce ma navyse DDR3 pamat takze v pohode zvladne vsetku spominane hry len ten Crysis moze mat v niektorych narocnejsich oblastiach dost problemy ale COD4 up[lne v pohode a nie na min. aj ked to asi budes hrat aj tak na min. ay si mal co najviac FPS...len ak chces hrat hry stiahni si modifikovany ovladac apre Geforc aby ti ju rozpoznavalo ako 8400G navyse GEforce drivery su optimalizovane pre hry...

Mishus
občas něco napíše

Příspěvekod Mishus » 23 dub 2008 20:27

děkuju za odpověď :-) ale psala jsem prave ze NEhraju hry tohole typu(crysis, CoD4,...) spíš mě jen zajímalo jestli si spustim i novější hry, ale ne tak náročný jako výše zmiňované, nevím zase tolik se v tom nevyznám.. ale taky mi jde právě o tu kvalitu šasi, a jak je to s poruchovostí, páč jsem měla asuse a ten byl každou chvíli na reklamaci, tak jsem odstoupila od smlouvy... ještě jsem přemýšlela nad http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49920 nebo http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49921, ale ta toshiba mi se mi dost zalíbila co se týče parametrů...proto ráda uslyším jakýkoliv názor

sirius1983
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod sirius1983 » 23 dub 2008 22:57

Tak to je jasný, že se ti jako holce Vaio líbí, možná bych raději vzal model FZ31M...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.

Mishus
občas něco napíše

Příspěvekod Mishus » 24 dub 2008 13:45

dobře tak když pominu desing nb( ale nepopírám že ten vaio je "kus":-D) tak až na tu grafickou kartu by měla toshiba z toho vycházet lépe ne? a taky podle toho co jsem o této řadě slyšela, tak bude mít asi i odolnější šasi...?

sirius1983
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod sirius1983 » 24 dub 2008 14:06

FZ má poměrně kvalitní šasi ale tecra bude mít určitě lepší, přeci jen je to bussines model. pro tecru hovoří vysoké rozlišení a má mytný displej, což může být ale výhoda i nevýhoda. Sony má jen klasické WXGA, ale zase jejich X-black displeje vynikají velmi dobrou kvalitou v oblasti ntb panelů. Tento model, ale myslím nemá bohužel dvě lampy jako některé jiné sony displeje...
T420, X31

Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.

Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“