Toshiba X200-21K zkušenosti
Super
Tak už ho mám taky. Je nádherný, zvuk to je kapitola sama pro sebe. Už jsem měl několik notebooků nejvyšší třídy, ale tohle nemá konkurenci.
Jinak dal jsem tam nejnovější ovladače a při aktivovaném SLi režimu Crysis na 1280*800 vše na medium v DX10 se trhá, COD4 v 1440*900 2xAA se také trhá, takže z grafického výkonu jsem rozčarovaný.
Jinak dal jsem tam nejnovější ovladače a při aktivovaném SLi režimu Crysis na 1280*800 vše na medium v DX10 se trhá, COD4 v 1440*900 2xAA se také trhá, takže z grafického výkonu jsem rozčarovaný.
Asus ROG Strix G18
no tak v úvodu by jsem se chtěl optat jak si v defaultu vycucal tolik bodů v 3Dmark06, já měl v tom jak jsem ho koupil a s novýma ovladačema něco pod 7tisíc
>> COD4 hraj s vyplým AA a pojede v poho 1680x1050
>> Crysis mi šel oukej až když jsem dal 4gb ram a hlavně rychlej HDD na 7.200rpm ta 4.200rpm co tam je to OPRAVDU brzdí
.:.:
jinak Satelitte není notebook nejvyšší třídy to u toshiby zastupuje Qosmio btw: ta má ještě lepší zvuk jak ten náš
>> COD4 hraj s vyplým AA a pojede v poho 1680x1050
>> Crysis mi šel oukej až když jsem dal 4gb ram a hlavně rychlej HDD na 7.200rpm ta 4.200rpm co tam je to OPRAVDU brzdí
.:.:
jinak Satelitte není notebook nejvyšší třídy to u toshiby zastupuje Qosmio btw: ta má ještě lepší zvuk jak ten náš
Toshiba R600-10W
aaa
3DMark06 1024*768 8204 bodů.
Repro jsou opravdu výborné.
Nechci se hádat, ale jak může jít Crysis po přidání 2GB a rychlejšího disku o tolik lépe? Mě takhle nejde ani na 1280*800 medium a tobě šel 1280*1024 na high...to se mi nezdá...
Nechci se hádat, ale jak může jít Crysis po přidání 2GB a rychlejšího disku o tolik lépe? Mě takhle nejde ani na 1280*800 medium a tobě šel 1280*1024 na high...to se mi nezdá...
Asus ROG Strix G18
tak to nechňápu ... to by ti mělo jet opravdu OK .. jestli chceš tak ti nascreenuju obraz ze hry .... s FPS metrem, ale mě to jede okec pokud máš 8000+ 3Dmark06 tak by ti to mělo jet taky luxusně .. máš i víc než já v defaultu
EDIT: orgasmic napsal:
>> aha já mám 9460bodů v 3Dmarku při rozlišení 1280*1024 .... ty si si snižoval rozlišení to se pak můžu divit, že si dostal v defaultu tolik
-takže si prosím zapni 3Dmark06 znova, všichni kdo zde uvádějí v popisku body z marku tak to pouštějí na defaultním rozlišení 1280*1024 - takže si oprav popisek, takhle "klameš"
EDIT: orgasmic napsal:
>> aha já mám 9460bodů v 3Dmarku při rozlišení 1280*1024 .... ty si si snižoval rozlišení to se pak můžu divit, že si dostal v defaultu tolik
-takže si prosím zapni 3Dmark06 znova, všichni kdo zde uvádějí v popisku body z marku tak to pouštějí na defaultním rozlišení 1280*1024 - takže si oprav popisek, takhle "klameš"
Toshiba R600-10W
aaa
Pokud se nepletu, tak se testy na 3DMarky dělají standartně na 1024*768 nebo na 1280*800. 1280*1024 dělají jen ti, co nemají aktivovanou plnou verzi a nemají jinou možnost na změnu rozlišení;)
Viz www.notebookcheck.com apod.
Viz www.notebookcheck.com apod.
Asus ROG Strix G18
Zdravim.
Zajimalo by mne jak je na tom tenhle strojek s hrami UT2k4,Quake 4,Doom 3 a jim podobnym a potom Unreal 3?
Zahraju si je v na max aniž bych pozoroval nějake škubaní obrazu či mě to jakoliv limitovalo?
Potom by mne zajimalo jak na tom bude ve srovnaní tahle hračka oproti teto http://www.umax.cz/index.php?modul=prod ... 79W.AAAAAB
co se tyče her. Aspon teoreticky.
Potřebuju něco do kamionu se zaměřenim na hraní her takže velikost a vahu neřešim jde mi o vykon ve hrach.
Mockrat děkuji za čas a odpověd.
Zajimalo by mne jak je na tom tenhle strojek s hrami UT2k4,Quake 4,Doom 3 a jim podobnym a potom Unreal 3?
Zahraju si je v na max aniž bych pozoroval nějake škubaní obrazu či mě to jakoliv limitovalo?
Potom by mne zajimalo jak na tom bude ve srovnaní tahle hračka oproti teto http://www.umax.cz/index.php?modul=prod ... 79W.AAAAAB
co se tyče her. Aspon teoreticky.
Potřebuju něco do kamionu se zaměřenim na hraní her takže velikost a vahu neřešim jde mi o vykon ve hrach.
Mockrat děkuji za čas a odpověd.
Ta 8800GTX je o nieco vykonejsia aj v hrach ktore podporuju SLI v ostatnych je este vykonejsia ale zase UMAX(clevo) sa kvalitou a servisom nemoze rovnat toshibe+x200 ma kvalitne repro a podporu od vyrobcu...
Co sa tyka tich hier zahras si ich na max vsetky aj ked pri tom poslednom UT3 som si nie isty o uplnej plynulosti ked das vsetko na max...
Co sa tyka tich hier zahras si ich na max vsetky aj ked pri tom poslednom UT3 som si nie isty o uplnej plynulosti ked das vsetko na max...
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“